Vis studentum.dk som: Mobile

Uddannelse til lægeeksamineret fodplejer

Odense Fodplejeskole
14 måneder
50.500 DKK Momsfri
Erhvervsuddannelse
Odense
Kontakt for startinformation

Om uddannelsen

Fodpleje

Bliv professionel fodplejer 

Det er aldrig for sent at tage en uddannelse

Drømmer du om en fremtid som professionel fodplejer eller selvstændig forretningsdrivende?  Så er uddannelsen til lægeeksamineret fodplejer lige noget for dig! Når du uddanner dig til fodplejer, får du en fleksibel deltidsuddannelse, hvor du er med til at bestemme hvilke dage på ugen, du vil modtage undervisning. 

Dit udbytte

Du kan starte som selvstændig lægeeksamineret SADF fodplejer umiddelbart efter gennemført uddannelse og bestået eksamen.

Uddannelsens indhold

Du behøver ikke besidde forudgående viden om faget for at blive elev på Odense Fodplejeskole. Uddannelsen indeholder en bred og dybdegående indføring i blandt andet sygdomslære, fysiologi, anatomi, psykologi, klinisk vejledning, markedsføring, virksomhedsdrift samt teoretisk og praktisk fodpleje.  

Kort sagt sørger vi for, at du lærer alt, hvad du får brug for i din fremtid som professionel fodplejer.  

Undervisningsform

Den ugentlige undervisningsdag kan tages på både dags- og aftenhold, mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag fra kl. 8.30 - 16.30 eller 12.30 - 20.30. Teoriundervisningen ligger tirsdag (13.00 - 16.00) eller torsdag (17.00 - 22.00)..

Der er også mulighed for at møde op til flere undervisningsdage om ugen og derved forkorte uddannelsens varighed. Forløbet består af to undervisningsdele: Teoretisk- og praktisk fodpleje samt klinikvejledning og virksomhedsdrift. Derudover tilbydes der geléneglekursus, vokskursus og markedsføringsundervisning.

Varigheden af uddannelsen er 14 måneder, men den kan forkortes til 11 måneder, hvis du har mulighed for at overføre merit fra en tidligere uddannelse. Undervisningen finder sted én gang ugentligt og udbydes på forskellige dage og tidspunkter, for at gøre uddannelsen fleksibel i forhold til den enkelte elevs hverdag og øvrige arbejdsmæssige forpligtigelser.  

Eksamen og diplom

For at kunne gå op til den afsluttende eksamen skal man som elev have udført minimum 150 fodplejebehandlinger under supervision. Ligeledes skal man have 200 lektioner i anatomi og fysiologi, 100 lektioner i sygdomslære, 50 lektioner i psykologi samt minimum 310 timer i teoretisk og praktisk fodpleje, klinikvejledning og virksomhedsdrift.

Den afsluttende eksamen finder sted i følgende dele:

  • Støttefagene: MC spørgsmål (afkrydsningsskema)
  • Fodpleje teoribog: MC spørgsmål (afkrydsning)
  • Praktisk fodplejebehandling eksamen
  • Mundtlig eksamen (case redegørelse)

For at bestå skal man afslutte eksamen med karakteren 02.

Dumper man en af de tre ovenstående eksaminer, er det muligt at gå op igen i næste eksamensperiode. Hvis man skal til reeksamen i den praktiske prøve, skal man udføre minimum 20 fodbehandlinger yderligere, for at få ret til at gå op igen.

Pris

Anatomi / fysiologi, sygdomslære og psykologi: 21.000 kr.

Fodplejeuddannelsen varighed ml 11-14 mdr.: 50.500kr.

Bøger, litteratur, kittel og navneskilt: 1.750 kr.

3 stk. instrumentkasser, depositum: 1.500kr.

Totalpris: 74.750 kr. 

Uddannelsen kan betales på en gang, hvor du sparer 10 procent. eller den kan betales med månedlige afdrag. Ved kontraktens underskrift betales indskud på 15.000 kr., som selvfølgelig fratrækkes uddannelsesprisen.

Hvis man i forvejen har taget de nævnte lektioner i anatomi, fysiologi og sygdomslæren Kan man opnå merit som ikke skal tages igen.

Få information

 

Kontaktinfo

Odense Fodplejeskole

Jernbanegade 6, 2. sal
5000 Odense

 Vis telefonnummer
odensefodplejeskole.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Uddannelse til lægeeksamineret fodplejer

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Uddannelse til lægeeksamineret fodplejer endnu. Bliv den første!