Vis studentum.dk som: Mobile

Spildesign & Animation

Odense Design Akademi
1 år
Heltid
Private uddannelser
Odense

Om uddannelsen

spildesign og animation

Bliv spildesigner eller tegnefilmsskaber

Drømmer du om at have en finger med i spillet, når spil som World of Warcraft, Hitman, Dota, Angry Birds eller Minecraft udvikles? Har du hovedet fyldt med sjove idéer du gerne vil have ud på papiret eller computerskærmen?

Så er Spildesign & Animation noget for dig! Her får du lov at afprøve en række af de værktøjer, man skal mestre for at arbejde professionelt med spil og animation.

Hvad får jeg ud af Spildesign & Animation?

På ODA bliver du rustet til at søge videre optagelse på ungdoms- og videregående uddannelser inden for IT og spiludvikling, animation og grafisk design.

På linjen for Spildesign & Animation får du mulighed for enten at styrke dine tegnefærdigheder og lære teknikker, som kan bruges i forskellige grafiske branche.

Du vil blive undervist af professionelle animatorer og spildesignere, der vil åbne dine øjne for en verden, hvor historiefortælling, timing, tegning og computertricks vil hjælpe dig til at gøre dig til en selvstændig udvikler.

Som animator starter det hele på tegnebordet

For at kunne få dine historier og idéer bragt til live, må de først ud på papiret. Derfor betragter vi tegning som et helt grundlæggende redskab i din designproces.

Alt kan konstrueres ud fra cirkler og simple former, så om din stil er inspireret af japansk manga, superhelte, tegneserier, Disney eller noget helt nyt og spændende, så vil du kunne forbedre dine tegneevner markant på Odense Design Akademi.

I løbet af kurset vil vi også bruge tid på at observere menneskelig opførsel og skuespil og bruge det aktivt, når vi tegner.

Vi slutter med at producere en animationsfilm eller et spil i fællesskab bygget på elevernes egne historier, hvor vi selv laver både animation, storyboards, character designs, baggrunde og lyd.

Lær at knække koderne som spildesigner

For at skabe et computerspil skal du mestre flere områder - gamedesign, grafik, programmering og lyd. Vi giver dig mulighed for at stifte bekendtskab med dem alle.

Undervisningen veksler mellem klasseundervisning, opgaveløsning og fællesprojeker, hvor der hele tiden er mulighed for at omsætte dine nye færdigheder til små “byggeklodser” som du løbende kan bruge til bygge spil, både alene og sammen med dine klassekammerater.

I løbet af kort tid vil du både have arbejdet med karakterdesign, environment- og leveldesign, progression og spilbalancering og samt lyddesign og pointsystemer.

Ansøgning og adgangskrav

På linjen for Spildesign & Animation vil du kunne forbedre dine evner indenfor tegning, programminering og gamedesign. Det er altså ikke et krav, at du er stærk inden for disse områder, dog er det fordel at have kendskab til dem. 

På ODA bliver du rustet til at søge videre optagelse på ungdoms- og videregående uddannelser inden for IT og spiludvikling, animation og grafisk design.

Eksamen og diplom

Eksamen varierer alt efter, hvilken af de følgende klasser du vælger. 

  • Designklassen er til dig, der ønsker at styrke dit portfolio
  • Eventklassen er til dig, der vil have fingrene i byens kunst- og kulturliv
  • 10. klasse er til dig, der vil tage afgangsprøven med et kreativt fokus

Pris

Prisen varierer alt efter, om du ønsker at bo på skolen eller ej. 

Minimumsprisen er 795 kr. per uge. Derudover er der et depositum på 1.000 kr. ved optagelsen, og der vil blive opkrævet 4.000 kr. til studieturen. 

Video

Få information

 

Kontaktinfo

Odense Design Akademi

Ørstedsgade 28
5000 Odense

 Vis telefonnummer
odensedesignakademi.dk Uddannelsens hjemmeside

Hvorfor vælge Odense Design Akademi?

Håndværk, Kunst og Design

Faglighed i dybden

Dit talent i fokus

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Spildesign & Animation

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Spildesign & Animation endnu. Bliv den første!

Du vil måske også være interesseret i: