Højskoleophold

Verdensborgerskolen – Journalistik og Viden

Odder Højskole, i Odder
Længde
14-22 uger
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Nej
Længde
14-22 uger
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Nej
Få mere information om uddannelsen 👍

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om uddannelsen

Udvikl dig som journalist med globalt perspektiv på Odder Højskole

Bliv journalist med globalt perspektiv på Verdensborgerskolen

Vil du have hele verden som din professionelle legeplads, og vil du have et netværk fra hele verden at lege med? Så er Skolen for Verdensborgere, Journalistik og Viden stedet for dig. Faget udfordrer alle dine sanser, dine kommunikationsevner og dine holdninger, og det klæder dig på til at rejse ud og deltage i debatten om, hvordan den nye verden skal indrettes.

Hvad enten du satser på at blive journalist, NGO’er, diplomat eller bare oplevelsesrejsende, så får du kufferten fyldt med indtryk og erfaringer, du kan bruge i dit senere professionelle liv, ligesom du får talt rigeligt med engelsk og opnår en stor viden om de højaktuelle politiske emner på den store verdensscene.

Verdensborgerskolen ved Odder Højskole er et moderne dannelsesprojekt. Du læser, ser og hører internationale medier og arbejder selv med at formidle og kommunikere globalt. Er du klar på en begivenhedsrig tur i verdenskarrusellen? Så spring på her! Odder Højskole garanterer, at du får en oplevelse for livet.

Er du klar på en begivenhedsrig tur i verdenskarrusellen? Så spring på her! Odder Højskole garanterer, at du får en oplevelse for livet.

Startdato

Vælg mellem 3 startdatoer

Efterår

  • Holdundervisning
  • Odder

Forår

  • Holdundervisning
  • Odder

Højsommerkursus

  • Holdundervisning
  • Odder

Pris

Lange kurser

Opholdet koster i 1545/1695 kr. pr. uge for dobbeltværelse + 50,- kr. i kulturpenge. (Prisen på 1545 kr. gælder vores ældre værelser på 50’er-gangen. Her er et begrænset antal).

Prisen dækker undervisning, rejse, kost og logi. Kulturpengene dækker teater, foredrag og andre arrangementer. Enkeltværelse koster 400,- kr. ekstra per uge. Beløbet betaler du månedsvis forud. Det er muligt at være dagelev. Her betaler du 70% af prisen for et dobbeltværelse. Før du starter, betaler du 1500 kr. i indmeldelsesgebyr.

Ved ankomsten til skolen betaler du 2.000 kr. til materialer. De dækker grundudgifterne under hele dit ophold i forbindelse med din almindelige undervisning samt sangbog, elevfoto og internet. Værelserne er fortrinsvis dobbeltværelser. De fleste med eget bad og toilet. Sengetøj, pude, dyne, linned og håndklæder medbringer du selv.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Verdensborgerskolen – Journalistik og Viden
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Odder Højskole
Rørthvej 34A
8300 Odder

Odder Højskole - Midt i din fremtid!

Odder Højskole er en moderne og traditionsrig højskole, som bygger på Grundtvigs pædagogiske idéer og grundholdninger. Vi vil oplive og oplyse i et ligeværdigt møde og skabe fællesskab, hvor fortællingen, sangen, det poetiske, historien og samtalen er vigtige elementer. Odder...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoretet