Højskoleophold

Teknologihøjskole med programmering, robotter og gaming

Odder Højskole, i Odder
Længde
Varierende længde
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Familiekursus (+4 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
Varierende længde
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Familiekursus (+4 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om uddannelsen

teknologi


OH!Tech - Få overblik over fremtiden

IT og computerteknologi er overalt omkring os. I vores telefoner, biler, spil, robotter, i fritids-, studie- og arbejdsliv og alt det imellem.

En forudsætning for at kunne forstå og mestre teknologien i alle dens afskygninger er en forståelse for, hvad programmering er og kan. En forståelse af de helt basale byggeklodser i programmering og det økosystem, de indgår i.


Dit udbytte af kurset

På Odder Højskoles skole for teknologi, OH!Tech, får du helt bogstaveligt teknologien mellem fingrene, og du tilegner dig færdigheder og forståelse inden for programmering, robotteknologi, spiludvikling, teknologiudvikling og design.

OH!Tech kan være dit afsæt til at videreuddanne dig indenfor IT – hvad enten det er med udvikling af internetapplikationer, microcomputere, spil, robotter, multimedie, apps til smartphone/tablet, wearables, enheder til IoT (Internet of things) eller fx Virtual/Augmented Reality.


Indhold på kurset

På OH!Tech samarbejder vi med en række eksterne organisationer og uddannelsesinstitutioner, sådan at du får det perfekte indblik i, hvordan fremtiden bygges med teknologi, og hvordan du kan være med til det.

Bl.a. kommer du til at stifte bekendtskab med:

  • algoritmisk tankegang
  • robotteknologi
  • spiludvikling og eSport
  • input/output
  • interaktionsdesign
  • micro-controllere
  • strukturering af data og metoder til fejlfinding mm.


Kurset udgøres af fire fag

På OH!Tech har vi fire fag. Du kan vælge alle fire eller blot vælge nogle stykker og så mikse dem med en række af højskolens andre fag.

  • OH!Tech

På teknologiskolens hovedfag OH!Tech arbejder vi både praktisk, metodisk og teoretisk med alle former for teknologi. Vi tager fremtidsbrillerne på, og diskuterer hvilke problemer teknologien skaber, og hvilke, den løser.

  • Programmering

I “programmering” arbejder vi med begreber som variabler, algoritmer, input/output, microcomputere og samspil mellem digitale enheder og den fysiske verden.

  • Robotter og kunstig intelligens

På faget Robotter & Kunst Intelligens får du indblik i teknologiske kvantespring og viden om fremtidsforskningen. Kort fortalt møder du her din egen fremtid.

Vi analyser og debatterer udviklingen inden for bl.a. robotter, AI og levealder. Vi går i kødet på robotteknologien, både hvad angår de teknologiske landvindinger og det tankesæt, der driver udviklingen.

  • Spiludvikling

Spiludvikling er faget, hvor vi bruger en hel uge til at beskæftige os med computerspil og gaming. Vi stiller spørgsmålet: Hvad gør et godt computerspil? Og vi søger svaret ved at studere (og spille) en lang række forskellige typer computerspil. Fra cookie-clickers over skydespil, strategispil og multiplayer spil og meget andet. Hvordan bidrager gameplay, sværhedsgrad, grafik- og lydside til computerspillenes værdi? Og hvilken værdi kan de have?

Startdato

Vælg mellem 4 startdatoer

Forår

  • Holdundervisning
  • Odder

Højsommerkursus

  • Holdundervisning
  • Odder

Familiekursus

  • Holdundervisning
  • Odder

Julekursus

  • Holdundervisning
  • Odder

Pris

Lange kurser

Opholdet koster i 1545/1695 kr. pr. uge for dobbeltværelse + 50,- kr. i kulturpenge. (Prisen på 1545 kr. gælder vores ældre værelser på 50’er-gangen. Her er et begrænset antal).

Prisen dækker undervisning, rejse, kost og logi. Kulturpengene dækker teater, foredrag og andre arrangementer. Enkeltværelse koster 400,- kr. ekstra per uge. Beløbet betaler du månedsvis forud. Det er muligt at være dagelev. Her betaler du 70% af prisen for et dobbeltværelse. Før du starter, betaler du 1500 kr. i indmeldelsesgebyr.

Ved ankomsten til skolen betaler du 2.000 kr. til materialer. De dækker grundudgifterne under hele dit ophold i forbindelse med din almindelige undervisning samt sangbog, elevfoto og internet. Værelserne er fortrinsvis dobbeltværelser. De fleste med eget bad og toilet. Sengetøj, pude, dyne, linned og håndklæder medbringer du selv.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Teknologihøjskole med programmering, robotter og gaming
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Odder Højskole
Rørthvej 34A
8300 Odder

Odder Højskole - Midt i din fremtid!

Odder Højskole er en moderne og traditionsrig højskole, som bygger på Grundtvigs pædagogiske idéer og grundholdninger. Vi vil oplive og oplyse i et ligeværdigt møde og skabe fællesskab, hvor fortællingen, sangen, det poetiske, historien og samtalen er vigtige elementer. Odder...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoretet