Vis studentum.dk som: Mobile

Vil du hjælpe os med at forbedre din oplevelse? (2 spørgsmål - 5 sekunder) Klik her for at besvare spørgsmålene

Hvordan bedømmer tidligere elever Odder Højskole?

Gennemsnit 4,8

Baseret på 26 evalueringer

Brian
(5)
Når man er på Odder højskole, så flyver tiden bare med gode venner og minder.
Karoline
(4)
Rigtig spændende fag, med meget individualitet. Desværre var vi super mange mennesker på vores hold, så der var virkelig lang ventetid på at få hjælp eller rådgivning. Dvs. det ikke var så passende for nybegyndere til syning og design. Jeg var selv nybegynder, men fik stadig lært en masse på de 5 måneder (på trods af, at der ikke var meget hjæ...
Vis alt
Simone
(5)
Det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv! Så meget kærlighed, venskab, opbakning og fællesskab samlet på et sted ❤️ Og fest!
Per Engelund
(5)
Ualmindeligt dejligt sted på jorden. Kan kun anbefale!
Frederikke Hansen
(4)
4,5 stjerner
Lasse
(5)
Dejligt sted.
Marie Hav
(5)
Odder Højskole har i et halvt år været mit hjem, og jeg kommer altid til at se tilbage på dette sted som en slags “hjem”. Da jeg valgte OH, vidste jeg ikke at det ville være den bedste beslutning jeg i mit liv har truffet, men det blev det!
Michelle Horstbøll
(5)
Fantastisk stor diversitet blandt elever og fag og skønne lærere!
Sara Boll
(5)
En af de bedste beslutninger jeg har taget!
Kasper Gade
(5)
At tage på Odder Højskole er ikke blot en faglig investering, så du kan komme ind på dit drømmestudie. Det er en investering i livet, som ingen rejse, intet job eller uddannelse kan give dig.
Line
(5)
Har været så glad for at gå har. Tror ikke jeg har en eneste ting at klage over.
Christina Sejer
(5)
Odder Højskole har så meget passion og sjæl i deres arbejde med eleverne. Man har lyst til at blive hængende i al evig tid.
Kean Lindbæk
(5)
Der er intet negativt at sige om Odder Højskole. Det er kun en overflod af kærlighed!
mathias
(5)
odder højskole er noget af det bedste der er sket for mig, kombinationen af de bedste lærer samt personlig udvikling gør at det er noget jeg aldrig vil glemme.
Magnus Madsen
(4)
Odder højskole er et sted, hvor du både har mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer lige så vel som dine personlige kompetencer. Hvis man søger er sted, hvor det ikke kun går op i hverken sport, musik, kunst osv, så skal man vælge Odder, da jeg med garanti kan love at man ikke finder en bedre almen højskole. Lærerne er super engageret o...
Vis alt
Kasper Gade
(5)
Super god sportsundervisning
Nicoline Skjoldborg
(5)
De bedste 9 mdr i mit liv!
Sisse Porsborg
(5)
Verdens bedste højskole! På Odder Højskole kan man vælge mellem en masse forskellige fag og låser sig dermed ikke fast på én linje som på mange andre højskoler. Af samme grund møder man også mange forskellige mennesker med vidt forskellige interesserer og baggrunde, som man nok aldrig havde mødt i "den virkelige verden". De bedste og mest engag...
Vis alt
Stine
(5)
Jeg havde det bedste ophold på Odder Højskole - tid til ro, sjov og at gøre ting fordi man har lyst... Gør det!
Frej
(5)
Bedste beslutning
Christopher Engel
(5)
For mig var det godt at komme langt væk, lave noget film og få noget erfarring. Det er et fedt fælleskab, både blandt lærer og elever, også får man oplevelser man meget sent vil glemme. Jeg har været rigtig glad for at gå der!
Jan Fagerlund
(4)
Jeg har mere eller mindre fulgt Odder Højskole siden jeg som 17 årige kom der første gang i efteråret 1963. Hver gang vore veje siden er krydset, har jeg nydt alle de glade unge mennesker og de mange smil hos eleverne. Her klippes navlestrenge og her løftes horisonten.
Maja Sofie Holst Hansen
(5)
Bedste ting, jeg nogensinde har gjort for mig selv!
Ulla
(5)
mit ophold på Odder Højskole, gav mig et selvtillidsboost jeg ikke kunne ha fået andre steder! Rig mulighed for udvikling og fordybelse, samt mødet med åbne hjertlige mennesket. Kan kun anbefale OH
Billy Woods
(5)
Det her sted har vist mig den rigtige vej mod det jeg vil.

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide