Vis studentum.dk som: Mobile

Tag 2 minutter og hjælp vores udbydere med, hvordan de kan forbedre sig selv under COVID-19-krisen. Mange tak! Svar på 3 lynhurtige spørgsmål

Designskolen

Odder Højskole
14-22 uger
Nej
Heltid
Højskoleophold
Startdato
Odder
august 2020 
september 2020 
januar 2021 
februar 2021 

Om uddannelsen

Slip kreativiteten løs på designhøjskole

Drømmer du om at skabe tøj, der passer perfekt og en fremtid inden for designverdenen? Riv fire til fem måneder ud af kalenderen og slip kreativiteten løs på innovative kreationer. I løbet af dit ophold på Designskolen på Odder Højskole lærer du at omsætte din smag og din personlighed i æstetik, design, tøj og innovation. Undervejs kan du opbygge en personlig portofolio, der kan blive din adgangsbillet til en designuddannelse.

Højskolens designlokaler er netop blevet renoveret og markant udvidet. Vi har et stort, lyst designværksted, hvor vi kan sy, farve stof, arbejde på både store og små designprojekter og i det hele taget give rum til at udfolde kreative tanker. Højskolens store keramikværksted emmer af hygge og er samtidig et perfekt sted for kunstnerisk frembringelse.

Tag på designhøjskole i Odder

Sammensæt dit skema på Designskolen efter dine interesser

Hvad enten du satser på at skabe morgendagens trends, ønsker at bryde med modens magt eller bare er fascineret af det, du omgiver dig med, så er Skolen for design på Odder Højskole et oplagt valg for dig. Her kan du vælge mellem fag, der spænder bredt inden for det æstetiske felt som eksempelvis:

  • Beklædningsdesign
  • Keramik
  • Designprojekter
  • Arkitektur
  • Smykker og accessories
  • Kostumer


Du sammensætter selv din fagkombination. Du kan vælge mange fag inden for design, eller du kan kombinere din designinteresse med fag fra højskolens andre linjer. Alt i alt får du mere end 60 højskolefag at vælge mellem.

Der er design i alt

Alt efter hvilke af skolens designfag, du kaster dig ud i, vil du blive udfordret og få udvidet din viden om, hvordan trends opstår. Ikke kun inden for tøj og mode, men inden for alle former for produkter. Der er design i alt omkring os. Alt går igennem designerens hoved og hænder, og det er designprocessens mange faser og inspirationskilder, der er udgangspunktet for Odder Højskole designlinje.

Kontakt Odder Højskole i dag og hør mere om dit højskoleophold på design og kunst højskolen!

Pris

Opholdet koster i:

Efteråret 2019: 1345/1495 kr. pr. uge for dobbeltværelse + 50,- kr. i kulturpenge. (Prisen på 1345 kr. gælder vores ældre værelser på 50’er-gangen. Her er et begrænset antal).

Foråret 2020: 1445/1595 kr. pr. uge for dobbeltværelse + 50,- kr. i kulturpenge. (Prisen på 1445 kr. gælder vores ældre værelser på 50’er-gangen. Her er et begrænset antal)

Enkeltværelse koster 400,- kr. ekstra per uge.

Beløbet betaler du månedsvis forud.

Det er muligt at være dagelev. Her betaler du 70% af prisen for et dobbeltværelse.

Før du starter, betaler du 1500 kr. i indmeldelsesgebyr.

Ved ankomsten til skolen betaler du 2.000 kr. til materialer. De dækker grundudgifterne under hele dit ophold i forbindelse med din almindelige undervisning samt sangbog, elevfoto og internet.

Værelserne er fortrinsvis dobbeltværelser. De fleste med eget bad og toilet. Sengetøj, pude, dyne, linned og håndklæder medbringer du selv.

Få information

 

Kontaktinfo

Odder Højskole

Rørthvej 34A
8300 Odder

 Vis telefonnummer
www.odderhojskole.dk

Evalueringer

Gennemsnit 4

Baseret på 1 evalueringer

Karoline
(4)
Rigtig spændende fag, med meget individualitet. Desværre var vi super mange mennesker på vores hold, så der var virkelig lang ventetid på at få hjælp eller rådgivning. Dvs. det ikke var så passende for nybegyndere til syning og design. Jeg var selv nybegynder, men fik stadig lært en masse på de 5 måneder (på trods af, at der ikke var meget hjæ...
Vis alt
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Designskolen

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 26 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
juni 2020
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Du vil måske også være interesseret i: