Højskoleophold

Designskolen

Odder Højskole, i Odder
Længde
14-22 uger
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Nej
Længde
14-22 uger
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Nej
Få mere information om uddannelsen 👍

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om uddannelsen

Tag på designhøjskole i OdderSlip kreativiteten løs på designhøjskole

Drømmer du om at skabe tøj, der passer perfekt og en fremtid inden for designverdenen? Riv fire til fem måneder ud af kalenderen og slip kreativiteten løs på innovative kreationer. I løbet af dit ophold på Designskolen på Odder Højskole lærer du at omsætte din smag og din personlighed i æstetik, design, tøj og innovation. Undervejs kan du opbygge en personlig portofolio, der kan blive din adgangsbillet til en designuddannelse.

På Odder Højskoles designskole kan du slippe din kreativitet løs på innovative kreationer. Du bliver klædt på til en fremtid inden for designverdenen, og du får mulighed for at sammensætte din helt egen portfoliomappe. Du tager udgangspunktet i din personlige smag, og du lærer at omsætte din personlighed i design, tøj, innovation og æstetik.

Design i alt

Der er design i alt, hvad vi omgiver os med. Parfumer og proptrækkere. Huse og hårspænder. Grillhandsker og gadelamper. Alt går igennem designerens hoved og hænder, og det er designprocessens mange faser og inspirationskilder, der er udgangspunktet for Odder Højskole designlinje. Alt efter hvilke af skolens designfag, du kaster dig ud i, vil du blive udfordret og få udvidet din viden om, hvordan trends opstår. Ikke kun inden for tøj og mode, men inden for alle former for produkter.

Vælg din egen fagkombination

Hvad enten du satser på at skabe morgendagens trends, ønsker at bryde med modens magt eller bare er fascineret af det, du omgiver dig med, så er Skolen for design på Odder Højskole et oplagt valg for dig. Du sammensætter selv din fagkombination. Du kan vælge mange fag inden for design, eller du kan kombinere din designinteresse med fag fra højskolens andre linjer. Alt i alt får du mere end 80 fag at vælge mellem.

Kontakt Odder Højskole i dag og hør mere om dit højskoleophold på design og kunst højskolen!

Startdato

Vælg mellem 3 startdatoer

Efterår

  • Holdundervisning
  • Odder

Forår

  • Holdundervisning
  • Odder

Højsommerkursus

  • Holdundervisning
  • Odder

Pris

Lange kurser

Opholdet koster i 1545/1695 kr. pr. uge for dobbeltværelse + 50,- kr. i kulturpenge. (Prisen på 1545 kr. gælder vores ældre værelser på 50’er-gangen. Her er et begrænset antal).

Prisen dækker undervisning, rejse, kost og logi. Kulturpengene dækker teater, foredrag og andre arrangementer. Enkeltværelse koster 400,- kr. ekstra per uge. Beløbet betaler du månedsvis forud. Det er muligt at være dagelev. Her betaler du 70% af prisen for et dobbeltværelse. Før du starter, betaler du 1500 kr. i indmeldelsesgebyr.

Ved ankomsten til skolen betaler du 2.000 kr. til materialer. De dækker grundudgifterne under hele dit ophold i forbindelse med din almindelige undervisning samt sangbog, elevfoto og internet. Værelserne er fortrinsvis dobbeltværelser. De fleste med eget bad og toilet. Sengetøj, pude, dyne, linned og håndklæder medbringer du selv.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Designskolen
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Evalueringer

Gennemsnit 4

Baseret på 1 evalueringer
Evaluér skolen!
4/5
Karoline
06 jun 2019
Fedt nok

Rigtig spændende fag, med meget individualitet. Desværre var vi super mange mennesker på vores hold, så der var virkelig lang ventetid på at få hjælp eller rådgivning. Dvs. det ...

Vis alt
Odder Højskole
Rørthvej 34A
8300 Odder

Odder Højskole - Midt i din fremtid!

Odder Højskole er en moderne og traditionsrig højskole, som bygger på Grundtvigs pædagogiske idéer og grundholdninger. Vi vil oplive og oplyse i et ligeværdigt møde og skabe fællesskab, hvor fortællingen, sangen, det poetiske, historien og samtalen er vigtige elementer. Odder...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoretet