Vis studentum.dk som: Mobile

Sara Ny Jørgensen, uddannet oktober 2018

Jeg har i mange år drømt om at blive kosmetolog. Men pengene har aldrig vokset på træerne omkring mig, så det er blevet udskudt igen og igen... Indtil jeg faldt over Nordsjællands Kosmetologskole og læste om diverse finansieringsmuligheder som pludselig gjorde min drøm mere mulig.
Jeg meldte mig til et infomøde og fik en varm velkomst og alt den information jeg fik gjorde mig sikker på, at det var her, jeg skulle gå.
Jeg fik en snak med Ann efter mødet - og hendes varme og imødekommende væsen gjorde kun beslutningen nemmere.

Da jeg lider af ekstrem eksamensangst, har uddannelser altid været en udfordring, men støtten og hjælpen fra Ann og mine fantastiske lærere har gjort, at jeg i dagstår stolt med et eksamensbevis i hænderne.

Det er BEN hårdt, og man skal ikke undervurdere hvor meget læsning og selvdisciplin det kræver. Jeg har en baggrund som massør, så anatomi og fysiologi faldt mig lidt naturligt, men selvom man ikke har nogen kendskab til faget, får man professionel og kyndig undervisning og med hårdt arbejde og seriøsitet vil enhver uden tvivl føle sig rustet til eksamen såvel som arbejdet som kosmetolog efter endt uddannelse.

Jeg var modig og sendte en ansøgning, før jeg var færdiguddannet og står nu som nyuddannet lægeeksamineret kosmetolog og harfået en fuldtidsstilling som kosmetolog hos Clinique KAVI i Glostrup- det kan godt betale sig at tage chancer 😊

Hvis du drømmer om at blive kosmetolog, så er Nordsjællands Kosmetologskole det helt rigtige valg.

Alt det bedste og stort kram

Sara Ny Jørgensen, oktober 2018Læs mere om Nordsjællands Kosmetologskole

Vil du vide mere?


Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Nordsjællands Kosmetologskole og høre mere om deres uddannelser.

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide