Trine Vesteraa

Jeg vil helt klart anbefale kostvejlederuddannelsen til andre. Den er med til at give viden om, hvordan kost og livsstil indvirker på kroppens sundhed og den giver en god indføring i kost, sundhed/sygdom, urter, vitaminer og mineraler, så man kommer godt rundt om muligheder for at hjælpe klienter. Uddannelsen giver redskaber til at få et sundere liv både teoretisk, men også praktisk gennem madlavningen. Desuden kan den være et springbræt til at formidle viden om sund kost og livsstil til andre og hjælpe dem i gang med et sundere liv.

Jeg bruger uddannelsen i mit daglige arbejde som kostvejleder og ernæringsterapeut, når jeg udvikler opskrifter og som skribent. Jeg arbejder også i en helsekostforretning, hvor viden om kost og kosttilskud er vigtig.Læs mere om Nordic College of Natural Medicine

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med Nordic College of Natural Medicine
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide