Maj Nikolajsen

”Jeg bruger min uddannelse til at hjælpe min egen familie og venner, hvis de spørger mig om gode råd og jeg er lige ved at starte op som selvstændig kostvejleder i mit firma Kostuniverset.

Jeg kan virkelig godt lide den "fede" atmosfære der er på skolen. Personalet er helt igennem fantastiske og jeg kan mærke at de brænder for det. Vi får det mest spændende og fantastiske mad på uddannelsesweekenderne. Jeg mærke en forskel i min krop efter sådan et par dage med god mad.

Hvis blot man ønsker lidt bedre kendskab til kost og ernæring, vil jeg anbefale Kostpilotuddannelsen, men vil du mere, vil jeg klart anbefale uddannelsen til Kostvejleder. Vi får en fantastisk viden helt ned på celleplan, hvordan vi er skruet sammen og hvordan kost og ernæring kan gå ind og enten ødelægge eller opbygge vores kroppe.

Undervisningen på skolen er meget grundig og dybdegående med en gennemarbejdet uddannelsesplan. Dette betyder meget for mig, da jeg selv betaler for uddannelsen.”Læs mere om Nordic College of Natural Medicine

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med Nordic College of Natural Medicine
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide