Jytte Langkjær

”Kostakademiet er et godt kursussted med gode og kompetente underviser. Det var dejligt at møde nye mennesker på uddannelsen og som havde samme passion som en selv og det at kunne dele det med dem og sparre med dem. Jeg nød også at ud over en masse teori, så lavede vi selv mad med forskellige temaer.

Da jeg blev færdig som Kostvejleder lykkes det mig at blive ansat i Århus kommune ved Videncenteret for børnesundhed, hvor jeg arbejdede med rådgivning til skoler og børnehaver omkring madordninger og sundhed. Derefter blev jeg underviser ved FOF om dagen, hvor jeg underviste i sundhed, livstil og madlavning. Herefter startede jeg som selvstændig Kostvejleder i Silkeborg.

Det er dejligt at kunne vejlede andre til at få det bedre med de udfordringer de nu kommer med. Jeg har derudover fået bygget mit eget undervisningskøkken. Her underviser og afholder jeg kursus i at give folk ny og spændende inspiration til sund og smagsfuld mad.”Læs mere om Nordic College of Natural Medicine

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med Nordic College of Natural Medicine
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide