Jette Noesgaaard

Dit liv bliver aldrig det samme igen, hvis du tager den uddannelse,’ var der en sød kostvejleder, som sagde til mig, og nu ved jeg, at hun havde helt ret. Det har været en drøm for mig i mange år at tage uddannelsen som kostvejleder på Kostakademiet, tiden skulle bare være helt rigtig. 

Uddannelsen er bygget op omkring et holistisk menneskesyn – altså at krop, psyke og ånd er en` helhed, der kun fungerer som en helhed. Undervisningen foregår helt ned på celleplan, hvordan vi er skruet sammen og hvordan kroppen fungerer. Derfra bygges der på med, hvordan kosten både kan nedbryde og opbygge kroppen, og hvordan forskellige ubalancer, symptomer og sygdomme kan hjælpes på rette vej med en optimal kost, tilskud og urter.

Jeg bruger uddannelsen til individuelle vejledninger, men også i mit job som fysioterapeut, hvor jeg netop møder mange mennesker med ubalancer i kroppen på den ene eller anden måde. Jeg er sikker på, at jeg i fremtiden vil kunne hjælpe rigtig mange mennesker med den viden jeg har tilegnet mig. 

Jeg kan kun give kostakademiet og uddannelsen som helhed mine varmeste anbefalinger og sige at dit liv aldrig bliver det samme igen.Læs mere om Nordic College of Natural Medicine

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med Nordic College of Natural Medicine
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide