Jenni Kjærsgaard, Selvstændig kostvejleder

”Jeg arbejder som selvstændig kostvejleder og bruger meget den holistiske indgangsvinkel, som jeg lærte på skolen. Jeg har fået en rigtig god indsigt i kosten som næring og i forhold til sygdomme. At tænke logisk omkring, hvad der er godt og skidt for kroppen og at der er andre ting der spille ind, som søvn, stress mv. Dét bruger jeg rigtig meget i mit eget liv og i min vejledning af klienter. Jeg føler mig stærk i min viden om kost og kosttilskud og jeg behøver ikke lytte til alle de forvirrende meldinger og undersøgelser, der hele tiden kommer, for jeg har min grundlæggende viden og kan derfra sortere i det.

Jeg kan godt lide, at man under studiet selv skal i køkkenet. Det lærte jeg meget af. Jeg kan godt lide, at skolen ligger så naturskønt og fredeligt - det giver god energi og lyst til at være sund i krop og sjæl. Jeg vil anbefale andre Kostakademiet til andre fordi den er så grundig omkring at give en forståelse for hele sammenhængen mellem kost og krop, samt det holistiske synspunkt, så man ikke tror alt er løst med kosten, men at der også er andre faktorer der spiller ind.”Læs mere om Nordic College of Natural Medicine

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med Nordic College of Natural Medicine
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide