Inga Ager

"Uddannelsen er vældig godt organiseret, vi kommer godt igennem de forskellige problemstillinger – og bliver godt ledt frem til, hvad der kan være i spil ved de forskellige symptomer/sygdomme og får muligheder for vejledninger.

Kostakademiet har meget kompetente undervisere og Kostakademiet er et vældigt rart sted at komme. Man føler sig godt taget imod og som en del af et fællesskab, hvor vi alle er interesseret i at formidle muligheder for mere sundhed, velvære og livsglæde.

Jeg har i dag min egen lille forretning med personlig vejledning, undervisning af fx ledige, foredrag og samarbejde med patientforeninger. Jeg arbejder desuden i Børnehuset i Herning med 45 vuggestue- og børnehavebørn.

På det faglige plan ser jeg en vældig mening med arbejdet. Tænk at få lov til at være med til at præge børnenes fremtidige vaner og indstillinger til mad og sundhed. I mit eget firma MadsomMedicin er det dejligt at kunne hjælpe folk, der har ondt eller har problemer helbredsmæssigt. Jeg har desuden god glæde af min Vegatester. Jeg tager en del ud og holder foredrag, underviser fast en aften om ugen i FOF, fortæller om min forretning i private hjem, holder foredrag i patientforeninger, præsenterer mine tilbud på aktivitetscentre, temadage og på messer."Læs mere om Nordic College of Natural Medicine

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med Nordic College of Natural Medicine
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide