Ida Warming Østergaard, Clairvoyant Kostvejledning

"Den viden, jeg fik på E-medius, har lagt et utroligt godt fundament for mit virke som behandler. Det har givet mig et helt andet udgangspunkt og en faglighed, som jeg ikke ville være foruden.

Det er min klare overbevisning, at alle, der arbejder som behandlere, skal have anatomi, fysiologi og sygdomslære med i bagagen. Det giver en meget større integritet og sikkerhed. Du vil ikke fortryde at bruge din tid og energi på E-medicus. Kurset er godt opbygget og er dejligt fleksibelt, så du kan gøre det, når du har tid."
Læs mere om E-medicus: Anatomi, fysiologi og sygdomslære

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med Nordic College of Natural Medicine
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide