Gitte Kyed

"Tænk at det er 12 år siden jeg tog uddannelsen og jeg er så stolt over, at skolen har udviklet sig til den kaliber den er i dag. Jeg var på det første hold – kost 3, der havde en hel lærergruppe. Vi elskede virkelig de weekender vi var på skolen. Vi sov på skolen, vi lavede mad og spiste på skolen og vi hyggede og fantastisk at være sammen med ligesindede. Det var banebrydende og i den grad inspirerende for mig og alle på mit hold.

Alt hvad jeg foretager mig i dag med mad, inspiration og vejledning omkring mad – både professionelt og til mig selv og familien er fra min tid, da jeg tog uddannelsen til kostvejleder. Mit yngste barn startede i dagpleje i 2002, og jeg stod der og skulle finde ud af, hvad jeg skulle lave resten at mit liv, så mit liv startede egentlig først rigtig fra første dag på uddannelsen. Den yngste blev faktisk medicinfri ved at udelade ting fra kosten – det var stort.

Jeg har arbejdet som kostvejleder i forskellige helsekostbutikker og øko. butikker. Jeg arbejder også som kranio-sakral terapeut og der sniger sig altid lidt råd & kostvejledning ind ad den vej. Kvalitet og sund fornuft er vise ord fra mig.

For halvandet år siden begyndte jeg på min egen produktion af tørrede økologiske morgenfruer og blå kornblomster. Morgenfruerne, er nu dem der fylder mest og jeg står nu i 2016, med både fødevare-godkendelse og økologisk jordbrugsautorisation i hånden. Mit sted hedder Ø-haven og her er både skov, sø og masser af jord til at dyrke både blomster, urter og grønsager. Jeg håber på, at jeg næste år kan lave nogle spændende have – mad kurser i naturen, mad over bål og komme endnu tættere på jordens frugter og sprødhed. Hurra for Hover Kostakademi."Læs mere om Nordic College of Natural Medicine

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med Nordic College of Natural Medicine
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide