Ditte Brandt Gadegaard, Eksamineret biodynamisk kraniosakralterapeut

”Anatomi, fysiologi og patologi var bestemt ikke mine spidskompetencer inden jeg gik i gang med forløbet hos E-medicus. Eftersom jeg arbejder fuldtid i en helt anden branche, var jeg noget nervøs for hvordan jeg skulle få tid og overskud til at gennemføre denne del af min uddannelse til biodynamisk kraniosakralterapeut.

E-learnings-forløbet hos E-Medicus viste sig at være en meget gunstig løsning for mig, selvom stofmængden er stor. Ved hjælp af kursets grundige pædagogiske webinarer og mange træningsspørgsmål fik jeg tygget selv det sværeste stof igennem og endte med at gennemføre de 300 timers undervisning og to beståede eksamener på under 15 måneder.

Jeg kan varmt anbefale forløbet.”
Læs mere om E-medicus: Anatomi, fysiologi og sygdomslære

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med Nordic College of Natural Medicine
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide