Annette S. Hansen, KroppenHuskerAlt

"E-Medicus kommer med mine varmeste anbefalinger. Jeg måtte opgive mit første Anatomi og Fysiologi-studie. Det fungerede simpelthen ikke, at skulle være hjemmefra. Denne måde at studere på gav ro til hele matriklen, og vigtigst gav det mig mulighed og overskud til at dykke ned i og fordybe mig i detaljen, skræddersy studierne sideløbende med Kinesiologi-timerne.

Det at kunne tage læring ind i mit tempo med alle sanser godt hjulpet også af træningsspørgsmålene hjalp mig til bedre at forstå det komplekse materiale og bestå mine eksaminer. Der var endda tid og adgang længe nok til, at jeg kunne færdiggøre mine Shamanic Astrology-studier først.

Jeg bruger stadig det fine materiale som opslagsværk til gavn for alle omkring mig, og jeg elsker skolens holistiske undervisning, de forskellige vinkler/spørgsmål til fx kolesterolmedicin.

Overordnet elsker jeg den kreativitet, der kom ud af den fleksibilitet, som E-Medicus tilbød mig. Det gav mig viden og mulighed for at integrere Metasundheden og Kinesiologien på et helt nyt plan, såvel som friheden til overordnet at udvikle alt det, som jeg elsker at lave i dag. 🙌🏻 "
Læs mere om E-medicus: Anatomi, fysiologi og sygdomslære

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med Nordic College of Natural Medicine
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide