Anne Lindhardsen

Jeg er SÅ glad for at modtage undervisningen på skolen og være en del af det fællesskab, vi har dér. Vi sparrer med hinanden, og det er fedt at kunne dele sin passion og interesse med ligesindede, der finder alt dette ligeså spændene og betydningsfuldt som jeg selv. 

Vore undervisere er helt fantastisk dygtige og kompetente. Undervisningsmaterialet er meget lærerigt og samtidig let forståeligt. 

Allerede, mens jeg gik på uddannelsen, havde den stor betydning for både mit og min families liv. Den er en del af den livsstilsændring, vi har foretaget os. Vi har fået to mere sunde og raske børn, der sprudler af energi. Jeg selv, som har fået medicin i 12 år, er blevet medicinfri og har tabt mere end 10 kilo. Min mands vægt er også blevet meget sundere. 

Uddannelsen til Kostvejleder vil jeg anbefale til alle, som ønsker at lære om holistisk sundhed og ernæring på et højere, men forståeligt plan. Det er en investering i sig selv og sin familie, som aldrig vil kunne gøres op i penge.Læs mere om Nordic College of Natural Medicine

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med Nordic College of Natural Medicine
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide