Private uddannelser

Forfatteruddannelse

Nordic Online Academy , Fjernundervisning
Længde
8 Lektioner
Pris
9.000 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
8 Lektioner
Pris
9.000 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for opstart

  • Online undervisning
  • Fjernundervisning

Om uddannelsen

Forfatter

Bliv forfatter - tag din forfatteruddannelse online!

Uddannelsen lanceres den 2. januar 2024. 

Lad dine ord flyde som floder, lad dine karakterer springe ud af siderne, og lad din fantasi løbe vildt. Uanset om du drømmer om at skrive den næste bestseller-roman, skabe spændende science fiction-universer eller noget helt tredje, så er vores forfatteruddannelse det rette valg for dig. 

Om uddannelsen

Forfatteruddannelsen hos Nordic Online Academy er en online skriverejse fyldt med opdagelser, udfordringer og muligheder. En rejse, der starter med det første ord, men som aldrig rigtig stopper, da hvert bogstav, hver sætning og hvert kapitel giver dig muligheden for at udforske og udvikle din unikke forfatterstemme. 

Med vores online forfatteruddannelse bliver du rustet til at skrive og udgive din første bog. For at nå dertil, hvor du kan udgive din første bog, er der nogle vigtige processer, teknikker og færdigheder, som du skal mestre. Netop disse elementer er omdrejningspunktet på vores forfatteruddannelse. Du vil blive guidet gennem hvert trin af skriveprocessen, fra idégenerering og research til redigering og publicering.

Vi tror på, at alle med en drøm om at udgive sin første bog, har en unik historie at fortælle til verden, og vores uddannelse er udviklet med det formål at hjælpe dig med at finde din unikke forfatterstemme og bringe dine historier til live. 

Uddannelsen er 100% online, hvilket giver dig fuld fleksibilitet over dit studieforløb. Du kan nemlig studere hvor du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo. Vi er med dig hele vejen, både før, under og efter endt uddannelse, hvor vi står klar til sparring og besvarelse af eventuelle spørgsmål, der måtte opstå undervejs. 

Start på forfatteruddannelsen og bliv den forfatter, du altid har ønsket at være, så du kan begynde at skabe litteratur, der vil inspirere i årtier fremover. Lad os sammen skrive historie!

Ansøgning og adgangskrav

Uddannelsen er til dig, der drømmer om at blive forfatter. 

Pris

Prisen for denne uddannelse er: 9.000,00 kr. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Forfatteruddannelse
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Nordic Online Academy
Gugvej 138
9210 Aalborg SØ

Hos Nordic Online Academy tilbyder vi online kvalitetsuddannelser inden for en lang række forskellige fagområder. Alle uddannelser er udviklet i tæt samarbejde med nøje udvalgte eksperter på baggrund af deres unikke viden og passion for faget.Hos Nordic Online Academy kan...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret