Vis studentum.dk som: Mobile

Eventkoordinator

NEXT Uddannelse København
Omkring 4 år
Heltid
Erhvervsuddannelse
Ballerup, Ishøj, København
Kontakt for opstart

Eventkoordinator

Eventkoordinator

Tag Eventkoordinator uddannelsen og skab fantastiske oplevelser gennem events 

Som eventkoordinator/eventmanager planlægger og koordinerer du større og mindre begivenheder som for eksempel kulturelle arrangementer, konferencer, koncerter, seminarer, møder og andre former for events og begivenheder. Sammen med dine kunder skaber du de rette oplevelser, og får det hele til at spille.

Det lærer du på Eventkoordinator uddannelsen

På uddannelsen lærer du blandt andet at idéudvikle, at designe oplevelser, at indgå kontrakter og aftaler, at markedsføre events samt at lave projektplaner og gennemføre dem. Du bliver god til at koordinere events og arrangementer, så de passer til kunden, gæsterne og deltagerne. Og du vil blive i stand til at koordinere et projekt fra start til slut.

På din læreplads skal du sammen med dine kollegaer samarbejde med forskellige kunder, underleverandører og samarbejdspartnere. På den måde bliver du vant til at arbejde med projekter og opgaver fra den "virkelige verden", og ikke mindst lærer du at arbejde selvstændigt med diverse opgaver. 

På grundforløb 2 bliver du undervist i fag som afsætning, erhvervsøkonomi og erhvervsinformatik.

På hovedforløbet har du spændende fag som bl.a. oplevelsesdesign, idéudvikling og projektledelse. Alle fag som klæder dig godt på til et alsidigt job som eventkoordinator. 

Dine fremtidsmuligheder

Som færdiguddannet eventkoordinator kan du arbejde mange forskellige steder som fx på eventbureauer, kommuner, konferencecentre, museer, i storcentre, forlystelsesparker eller måske du vil være selvstændig? Nogle læser også videre til fx designteknolog, handelsøkonom, serviceøkonom eller leisure management.

Uddannelsesforløb

Dit uddannelsesforløb består af grundforløb 1 og/eller grundforløb 2 samt et hovedforløb. Starter du på grundforløb 1 varer uddannelsen 4,5 år. Starter du på grundforløb 2 varer uddannelsen 4 år.

Læreplads & skolepraktik

På en erhvervsuddannelse veksler du mellem at have skoleophold (grund- og hovedforløb) og læreplads i en virksomhed. Der er mange lærepladser blandt virksomhederne. Oftest er de dog ikke slået op, hvilket gør det svært at vide, om de søger en elev. Det er derfor vigtig, at du selv retter henvendelse, udviser ihærdighed og fortæller, hvorfor de skal vælge dig. 

Hvis du har mod på en anderledes hverdag, kan du også vælge at søge en læreplads i udlandet - både for en kortere og længere periode.

Du har mulighed for at tage din læreplads i skolens praktikcenter, hvis du ikke kan finde en læreplads. En skolepraktik kan kombineres med en kortere eller længere læreplads i en virksomhed, og du skal være indstillet på at forlade skolepraktikken, hvis du får tilbudt en læreplads. 

Ansøgning og adgangskrav

For at starte på grundforløb 1 eller grundforløb 2 skal du have gennemsnitskarakteren 02 i dansk og matematik til eksamen og have bestået folkeskolens afgangseksamen. Hvis du skal starte på grundforløb 1, skal du desuden være erklæret uddannelsesparat.

Ansøgningsproces

Jeg har sikret mig en læreplads
Hvis du er så heldig, at lærepladsen er i hus, skal du sende uddannelsesaftalen til uddannelsesaftale@nextkbh.dk. Husk at sende originaludgaven og husk at den skal være underskrevet.

Jeg har ikke en læreplads, men vil gerne søge ind
For at komme i betragtning til en kvoteplads skal du, udover at opfylde de generelle adgangskrav, gøre følgende:

 1. Du skriver en motiveret ansøgning
 2. Dernæst søger du ind på uddannelsen via Optagelse.dk. Her vedhæfter du:
  * Motiveret ansøgning
  * CV
  * Eksamensbeviser
  * Kursusbeviser og udtalelser, samt et billede af dig selv
 3. Til sidst bliver du, hvis du har lavet en god samlet ansøgning, indkaldt til en samtale, hvorefter du enten bliver optaget eller får et afslag. 

Optagelseskriterier
Når vi prioriterer ansøgerne, sker det på baggrund af en samlet vurdering af ansøgerfeltet, hvor vi lægger særligt vægt på i hvilken grad:

 • Du kan vise, at du har sat dig ind i uddannelsens indhold, og hvad den kræver
 • Du har undersøgt, hvad du vil bruge uddannelsen til
 • I udvælgelsen til kvotepladserne lægger vi desuden vægt på, at du er selvstændig og ansvarlig, kan samarbejde og er kreativ
 • Det er også vigtigt, at du er imødekommende, udadvendt, venlig, moden, præsentabel og serviceminded

Kommer du direkte fra 9. klasse og skal søge ind på grundforløbets 1. del, skal du vælge en såkaldt fagretning. Fagretningerne er inddelt i fire hovedområder. Du skal vælge People, Innovation & Business som ligger under hovedområdet Kontor, handel og forretningsservice.

Økonomi på uddannelsen

På grundforløbet på Eventkoordinator uddannelsen har du mulighed for at få SU, hvis du er over 18 år.

Har du en aftale om en læreplads med en virksomhed, får du elevløn fra den dag, aftalen træder i kraft. Du får både løn, når du er i virksomheden, og når du er i skole.

Startlønnen for elever på erhvervsuddannelser følger den gældende overenskomst på området.

Forespørgsel efter information

Få svar på dine spørgsmål om Eventkoordinator
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinformation til NEXT Uddannelse København

NEXT Uddannelse København

Carl Jacobsens Vej 25
2500 Valby

 Vis telefonnummer
www.nextkbh.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Eventkoordinator

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Eventkoordinator endnu. Bliv den første!
Åbent hus
januar 2022
ma
ti
on
to
fr
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
27
28
29
30
31
1
2