Vis studentum.dk som: Mobile

Velkommen til MyEducation

MyEducation er en 100% dansk udvekslingsorganisation, som siden 1996 har beskæftiget os med at sende unge mennesker på ophold i udlandet. Vores mission er at fremme unges kulturelle og sproglige forståelse samt give dem en faglig ballast til deres fortsatte uddannelsesforløb.

​Vi sender unge til store dele af verden og vore programmer henvender sig til såvel folkeskole – og gymnasielever. Vores sprogskole program henvender sig også til voksne

High School ophold

High School ophold er for dig som er mellem 15-18 år og gerne vil ud i verden og stå på egne ben og opleve High School livet sammen med de lokale unge, og herved give dig selv den bedst tænkelige forberedelse til gymnasiet. Det er vigtigt for os, at du føler dig godt klædt på til at tage beslutningen om du skal på High School ophold (også kaldet udvekslingsophold), derfor har vi ingen tilmeldingsgebyrer, og din ansøgning er helt uforpligtende.

Bliv værtsfamilie

​Bliv værtsfamilie er for familier som kunne tænke sig at have en udvekslingselev boende og på denne måde lære om en anden kultur samtidig med, at I giver et ungt menneske mulighed for at lære om den danske kultur.​

Sprogrejser for unge

Sprogrejser for unge er for unge som vil på korte sprogskoleophold rundt omkring i verden sammen med andre udenlandske unge.

​Vi har hovedkontor på Amager Strandvej i Kastrup og alle vores ledende medarbejdere er voksne personer, som har over 20 års erfaring i rejsebranchen eller har arbejdet med udvikling/træning af mennesker. I 2012 og 2013 åbnede vi kontorer i Norge og England.​

Til at understøtte vores programmer har vi vores eget rejsebureau RejseSpecialisten.dk hvorfra vi får flybilletter hos de bedste luftfartsselskaber. CO2-belastning fra flyrejser ligger os meget på sinde, og derfor har MyEducation – som den første udvekslingsorganisation i Danmark – indgået en aftale med MUSEUM EARTH, Bramstrup på Fyn, om at plante ny skov på et tidligere markareal. Her vil én hektar skov kunne optage, hvad der svarer til ca. 400 elevers CO2-belastning fra flyrejser til og fra et udvekslingsophold i udlandet.

En meget stor del af MyEducation’s ansøgere kommer til os fordi vi er blevet anbefalet af tidligere ansøgere.

Vi ved hvad vi har med at gøre – vi har arbejdet med udveksling siden 1996. En lang erfaring som du kan trække på. Ingen i branchen kan matche vores erfaring: grundlægger af Myeducation står stadig i spidsen for firmaet og programchef for High School programmer har været med i halvdelen af årene. Vi kender både gamle og nye kunder rigtig godt pga. vores personlige kundeservice.


Vis alle uddannelser fra MyEducation

Uddannelser

Kontakt mig

Kom I kontakt med MyEducation
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kategorier

Sabbatår og Study Abroad

   Semester i udlandet

Sprog og litteraturvidenskab

   Tysk
   Japansk
   Engelsk
   Fransk
   Spansk

Kontakt

MyEducation

​Amager Strandvej 392
2770 Kastup

 Vis telefonnummer


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om MyEducation

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer

Der er ingen evalueringer af MyEducation endnu. Bliv den første!

Åbent hus
januar 2022
ma
ti
on
to
fr
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
27
28
29
30
31
1
2