Vis studentum.dk som: Mobile

Fysioterapeutuddannelse i Brno i Tjekkiet

Masaryk University - Faculty of Medicine
Videregående uddannelse
Brno
Kontakt os for startinformation

Video

Om uddannelsen

Bliv uddannet fysioterapeut i udlandet

Vil du læse til fysioterapeut og have en international profil, så er uddannelsen i fysioterapi i Brno i Tjekkiet lige noget for dig. Fysioterapi uddannelsen foregår på Masaryk University og uddannelsen er International anerkendt i fysioterapi både i Europa og USA. 

En Bachelor i fysioterapi fra Masaryk University giver dig masser af muligheder for at starte en international karriere eller en karriere i Danmark med din egen klinik som fysioterapeut. Uddannelsen foregår på engelsk og varer 3 år. 

Professionel hjælp til ansøgning til fysioterapeutstudiet

Masaryk University har eksisteret i over 90 år og er det andet største universitet i Tjekkiet med over 43.000 studerende. Universitet har mange udenlandske studerende og derfor får du professionel hjælp og råd ved ansøgning, bolig og andre praktiske spørgsmål.

Det indeholder fysioterapi uddannelsen i Tjekkiet

Med en Bachelor i fysioterapi kan du forvente at få indsigt i følgende områder: 

  • fysiologi, biokemi, biofysik, medicinsk rehabilitering og kinesiologi
  • psykologi, psykiatri, epidemiologi og etik
  • det tjekkiske sprog

Du vil kunne arbejde inden for alle områder af omsorgsområdet fra traumer, skader, gynækologi og intern medicin. Det kommer an på, hvad der interesserer dig inden for fysioterapi. 

Fysioterapi uddannelsen i udlandet - både teori og praksis

På fysioterapeut uddannelsen på Masaryk University får du både teori og praksis inden for faget. Undervisningen på fysioterapi bygger på et stærkt fundament af videnskabelig forskning og professionelle undervisere. 

Bolig under din fysioterapi uddannelse i udlandetFysioterapeut

Der findes studieboliger flere steder i byen Brno. Ofte er det rum med to senge, så du deler med en anden studerende, hvor I også har et lille køkken, toilet og bad og selvfølgelig internet.

Fysioterapeutstuderende har også adgang til sportsfaciliteter, sauna og fitnesscenter og en kantine og cafeteria. Der findes og afslappende stuer, studierum og et computerrum. Du kan søge om at få en bolig med et scholarship eller betale max. EUR 150.00 pr. måned.

Kontakt Masaryk University allerede i dag og hør mere om din fysioterapeutuddannelse i Tjekkiet!

Ansøgning og adgangskrav

Optagelse på uddannelsen til fysioterapeut i Tjekkiet

For at blive optaget på uddannelsen skal du have en gymnasial eksamen og bestå en skriftlig optagelsesprøve inden for tre emner:

  • Fysik (matematik)
  • Kemi
  • Biologi

Optagelsesprøven består af tre delprøver af 60 minutters varighed hver. I hver delprøve præsenteres du for 40 multiple choice spørgsmål med fem svarmuligheder hvoraf en er den korrekte.

Som dansk ansøger kan du deltage i optagelsesprøven i Brno eller i Malmø via den svenske samarbejdspartner, Språkpunkten. Du kan deltage i optagelsesprøven en gang per år.

Pris

CZK 195.000 pr. akademisk år. Prisen for optagelsesprøven er 2000 SEK. 

Få information

 

Kontaktinfo

Masaryk University - Faculty of Medicine

Kamenice 5
62500 Brno

 Vis telefonnummer
www2.med.muni.cz

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Fysioterapeutuddannelse i Brno i Tjekkiet

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Fysioterapeutuddannelse i Brno i Tjekkiet endnu. Bliv den første!
Det siger andre om skolen
Josh Tilrem, bachelorstuderende ...
Masaryk University - Faculty of Medicine

Masaryk is a great school with great education. However, the school is very very tough. Masaryk is not the right choice for a lazy student. You need to be prepared to put school first and work really hard to be able to make it in Masaryk university, and in return you will get a high quality education.

Læs mere