Vis studentum.dk som: Mobile


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om os

Masaryk University

Studér på Masaryk University i Brno i Tjekkiet

Masaryk University har eksisteret i over 90 år, og er det andet største universitet i Tjekkiet med over 43.000 studerende. Masaryk University tilbyder en lægeuddannelse, tandlægeuddannelse, fysioterapeut uddannelse og optometrist uddannelsen. 

Universitetet har mange udenlandske studerende, og giver dig gerne professionel hjælp og råd med din ansøgning, bolig og andre praktiske spørgsmål. Masaryk University består af 9 fakulteter, og er et af de hurtigst voksende universiteter i det centrale Europa. 

Masaryk University har fokus på forskning

Masaryk University er dedikeret til forskning og innovation, og det afspejles i uddannelserne. Vidensdeling er højt prioriteret både i forskningen og i den praktiske virkelighed. 

Simulations centeret SIMO

SIMU giver et helt nyt perspektiv på undervisningen i almen og tandpleje. Studieprogrammer suppleres med et unikt aspekt af mestring af individuelle teknikker og procedurer på simulatorer.

Professionelle færdigheder er ekstremt vigtige inden for sundhedsvæsenet, men kun i kombination med korrekt kommunikation udgør de en omfattende og kvalitetslæge til fremtidig praksis.

Masaryk University - Faculty of Medicine

10% af de studerende er fra udlandet

Som udenlandsk studerende på Masaryk University er du ikke alene. 10 % af alle studerende er fra udlandet, og det inkluderer mange Erasmus programmer.

Som studerende på lægeuddannelsen, tandlægeuddannelsen, fysioterapeut uddannelsen og optometri uddannelsen har du mulighed for at komme på udveksling blandt andet i Asien, Australien og USA. 

Studerende

Studér i Brno - den anden største by i Tjekkiet

Brno har over 400.000 indbyggere, og er den største studieby i Tjekkiet. Du er derfor sikret, at byen sprudler af unge studerende og et spændende by- og kulturliv.

Brno ligger perfekt for at tage ud og opleve Europa. Du kan eksempelvis tage bus til Prag, Wien, Budapest og Bratislava. Lufthavne ligger også i nærheden af Brno. 

Studerende

Rigt byliv i Brno mens du studerer i udlandet

Brno bliver også kaldt for 'universiteternes by' med en mangfoldighed af events og sport for studerende.

Byen har et levende natteliv, teatre, gallerier og storcentre til shopping. En multikulturel by med et internationalt præg. 

Brno byKontakt Masaryk University allerede i dag og hør mere om dit studie i udlandet i Tjekkiet!


Vis alle uddannelser fra Masaryk University - Faculty of Medicine

Video

Uddannelser

Kontakt mig

Kom I kontakt med Masaryk University - Faculty of Medicine
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kategorier

Medicin, pleje og behandling

   Farmaci og biomedicin
   Ergoterapeut og fysioterapeut
   Tandlæge

Naturvidenskab

   Biologi

Kontakt

Masaryk University - Faculty of Medicine

Kamenice 5
62500 Brno

 Vis telefonnummer
www2.med.muni.cz

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Masaryk University - Faculty of Medicine

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer

Der er ingen evalueringer af Masaryk University - Faculty of Medicine endnu. Bliv den første!

Åbent hus
juli 2022
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
Det siger andre om skolen
Josh Tilrem, bachelorstuderende ...
Masaryk University - Faculty of Medicine

Masaryk is a great school with great education. However, the school is very very tough. Masaryk is not the right choice for a lazy student. You need to be prepared to put school first and work really hard to be able to make it in Masaryk university, and in return you will get a high quality education.

Læs mere
Pouria Farsani, medicinstuderende

Brno is a great student city, both when it comes to size and living costs. It also has a great location, close to Vienna and Prague...

Læs mere
Alan Ostadi - Tandlæge studerende

"My name is Alan Ostadi and I'm a 3rd year dentistry student from Norway. I am part of DentSoc which is a subdivision of MIMSA that helps dental students academically and socially when needed."

Læs mere
Simen Viker Brekke, medicinstude...
Masaryk University - Faculty of Medicine

Studying medicine at Masaryk is very exciting, but at the same time very challenging. You can probably find other universities around Europe, which are easier to pass, but I find it hard to believe that you will find another university that has a better educational program.

Læs mere