Vis studentum.dk som: Mobile

Pædagoguddannelse på deltid

Uddannelsescenter Marjatta
4 år
Deltid
Private uddannelser
Tappernøje

Om uddannelsen

Pædagoguddannelse hos Marjatta – 4 årig uddannelse

Deltidsuddannelsen i pædagogik ved Uddannelsescenter Marjatta er 4-årig og giver dig kompetencer til praktisk og teoretisk at arbejde med pædagogfaglige problemstillinger på et højt fagligt niveau. Pædagoguddannelsen er almen og har samtidigt fokus på mennesker med særlige behov. Udgangspunktet er Rudolf Steiners pædagogiske impuls.

Hvert studieår på Steinerpædagog uddannelsen er bygget op omkring 8 intensive studieblokke. Undervisningen på pædagoguddannelsen veksler med arbejdet og læringen i praksis. Du er under hele Steinerpædagog uddannelsen ansat på et praktiksted som pædagogmedhjælper eller omsorgshjælper. Du har en vejleder tilknyttet både på seminariet og i praksis. Der er under hele forløbet kommunikation mellem dit praktiksted og Uddannelsescentret.

De pædagogfaglige temaer behandles teoretisk om formiddagen og kunstnerisk og håndværksmæssigt om eftermiddagen. Kunsten er med til at fordybe den teoretiske læring og forankre den i en sanselig erfaring. Rytmen imellem teori, kunstneriske processer og praksisfeltet skal understøtte din evne til at skabe gode pædagogiske rammer. Det giver mulighed for en kontinuerlig udveksling mellem den teoretiske, kunstneriske og praktiske viden.

Mod slutningen af Steinerpædagog uddannelsen bliver du præsenteret for en fordybelsesmetode, som bygger på Rudolf Steiners impulser. Den er et værktøj til personlig skoling og giver dig mulighed for at foretage nuancerede pædagogfaglige skøn. På pædagoguddannelsen styrker du din evne til at underbygge det potentiale ethvert menneske indeholder.

Praktisk information

Steinerpædagog uddannelsen kvalificerer til alment pædagogisk arbejde med børn, unge og voksne, samt mennesker med særlige behov.

Efter det 4. år får du titel af pædagog (også ifølge overenskomst med SL og KL). Det vil endvidere være muligt at knytte et 5. studieår til pædagoguddannelsen, som er en del af videreuddannelsen i social- og specialpædagogik. Denne overbygning kvalificerer dig til at blive internationalt anerkendt helsepædagog.

Steinerpædagoguddannelsen på deltid er en form for merituddannelse til pædagog, hvor dit ansættelsessted samtidig er dit praktiksted. Du søger din arbejdsgiver om tilladelse til at tage uddannelsen. Det betyder, at du får løn som uddannet i hele landet. Uddannelsen er ikke SU-berettiget, da du er ansat under hele forløbet.

Ansøgning og adgangskrav

Dette kursus er for dig, der ønsker at være pædagog, men ikke kan tage uddannelse på heltid. 

Pris

Pris: 19.400 kr. pr. år (2021-2022)

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Pædagoguddannelse på deltid
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Uddannelsescenter Marjatta

Strandvejen 11
4733 Tappernøje

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Pædagoguddannelse på deltid

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Pædagoguddannelse på deltid endnu. Bliv den første!
Åbent hus
december 2022
ma
ti
on
to
fr
2
3
4
5
6
7
8
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1