Fashion Styling & PR - Higher Education Programme

Marbella Design Academy
Længde: 3 år
Uddannelsen er på: Engelsk
Heltid/deltid: Heltid
Uddannelsestype: Videregående uddannelse
Startdato
Marbella
september 2017  (Engelsk)
januar 2018  (Engelsk)

Fashion Styling & PR - Higher Education Programme

Studér Fashion Styling og PR i solrige Spanien og få en oplevelse for livet

Som stylist i modeindustrien kan du se frem til en spændende karriere. Arbejdsopgaverne er uendelige og du kan åbne mange døre med denne jobtitel. Dit kreative udtryk er kun begrænset af din fantasi.

'The Higher Education Programme in Fashion Styling and PR' ved Marbella Design Academy giver dig en uddannelse i den bedste kaliber indenfor styling og PR i modebranchen. De professionelle og erfarne undervisere på designskolen udvikler vores studerende som individer med modet til at tænke ud af boksen. Som studerende bliver du således opmuntret til at gå til designudfordringer og projekter på innovativ vis.

Ved Marbella Design Academy er brainstorming, research, innovativ tænkning og en professionel fremtoning en del af opgaven fra dit allerførste projekt. Med mere end 45 forskellige nationaliteter på skolen er hver enkelt studerendes kreative udtryk højt respekteret.

Studér mode styling og PR på højt niveau i Marbella

300 solskinsdage om året, lave leveomkostninger og eksklusivt studiemiljø

På uddannelsen lærer du at bruge professionelle programmer som Photoshop, Illustrator og InDesign på et højt niveau. På dit tredje år har du også muligheden for at få hands on erfaring med styling og PR i modebranchen via et seks ugers praktikophold.

På skolen bliver du en del af et eksklusivt studiemiljø med en familiær atmosfære blandt studerende og undervisere fra hele verden. Hvert år bliver studerende vurderet af eksterne censorer, og med blot 230 studerende bliver der investeret meget i personlig sparring mellem undervisere og den enkelte studerende.

Marbella Design Academy er anerkendt som en af verdens førende designskoler. Efter endt uddannelse vil du være en fremragende mode stylist med stærke kompetencer inden for PR. Derfor er næsten 100 % af dimittenderne fra uddannelsen også hurtigt i job.

Vil du studere fashion styling og PR i et eksklusivt studiemiljø, hvor der er lave leveomkostninger og 300 solskinsdage om året? Kontakt Marbella Design Academy og hør mere om uddannelsen.

Ansøgning og adgangskrav

Der er studiestart to gange om året i henholdsvis januar og september. Optagelse sker via ansøgningsformular på hjemmesiden.

Eksamen og diplom

Higher Education Programme in Fashion Styling and PR- 3 år (360 credit points)

Uddannelsen er udviklet, udbudt og evalueret af Marbella Design Academy og svarer til en standard bachelorgrad. På baggrund af uddannelsen og din portofolio kan du derfor vælge at læse videre og tage en Master's Degree inden for fashion styling og PR på universiteter i hele verden.

Marbella Design Academy er anerkendt af Uddannelsesministeriet i Spanien, og uddannelsen bygger videre på bacheloruddannelsen i mode design, der er blevet udviklet igennem 21 år på skolen.

Pris

Undervisningsafgift: 9000 euro per akademisk studieår

Det første år betaler du desuden en registreringsafgift på 500 euro.

Forespørgsel efter information

Vil du vide mere om Fashion Styling & PR - Higher Education Programme? Udfyld dine kontaktinformationer her.

  Kontakt skolen

  Få mere information

  Vis din interesse

Errors
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit

Kontaktinformation til Marbella Design Academy

Marbella Design Academy


camino hoyanca
29110 Monda

 Vis telefonnummer
www.designschool.com

Send en email til Marbella Design Academy