Vis studentum.dk som: Mobile

Stylist uddannelse

Makeup Artist Skolen
10 uger
Deltid
Private uddannelser
Odense

Om uddannelsen

Stylist

Tag en professionel uddannelse som stylist

Drømmer du om at blive stylist? Er du selvstændig, modeorienteret, kreativ og dygtig? Og har du allerede kendskab og erfaring med at lægge makeup og sætte hår? Så er det 10 ugers aftenkursus på Makeup Artist Skolen i Odense måske noget for dig! 

Stylist kurset fokuserer på styling og forudsætter, at du allerede kan arbejde med makeup og hår. Vores stylistkursus foregår hver torsdag aften på små hold med maks 6 deltagere. 

Det lærer du på vores stylist uddannelse

En stylist uddannelse hos Makeup Artist Skolen i Odense er for dig, der vil arbejde med styling af makeup, tøj og hår. Styling handler om at skabe et "trendy look" og arbejde med forskellige stile, som: 

  • Den utraditionelle stil
  • Et retro look
  • Klassisk mode

Måske er du selv kreativ? Det er kun din fantasi, der sætter grænserne. Fra idé og kreativ tanke til udførelse af den endelige proces tager tid, men du vil elske det.

Undervisning af en professionel stylist

Stylist kurset er tilrettelagt af en professionel stylist, som har erfaring med større rober og kreationer til shows. Her kan du få hjælp og vejledning i forhold til sammensætningen af det outfit, som du vælger til din model. 

Du vil have adgang til skolens omfattende kostumerum med en blanding af flotte, sjove og unikke rober. Du er dog også velkommen til at tage dine egne kostumer og rekvisitter med.

Model til kurset

Da vi bruger 5 aftener på at skabe det perfekte outfit, og 5 aftener sammen med en fotograf til fotoshoots, skal du selv skaffe en model. Vi anbefaler en model, der er:

  • Størrelse 36-38
  • 168-178 cm høj

Vi kan hjælpe dig med at få kontakt til en model fra vores eget modelkartotek. 

Skal du gøre din drøm om at blive stylist til virkelighed? Så Kontakt Makeup Artist Skolen allerede i dag og hør mere om din stylist uddannelse!

Kontaktinfo

Makeup Artist Skolen

Vestergade 59
5000 Odense

 Vis telefonnummer
www.makeupskolen.com

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer

Josephine Amalie Grigoriou
(5)
Afsluttede alle 3 kurser fra uddannelsen (beauty, avantgarde, Special effects). Uddannelsen lukkede op for et væld af muligheder og sikrede mig 4 års fuldtidsansættelse ved MAC cosmetic i Magasin. (kan varmt anbefale skolen, og den høje professionalisme.)
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 14 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
maj 2021
ma
ti
on
to
fr
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
Det siger andre om skolen
At være makeup artist er en livs...

At blive makeup artist handler ikke kun om at være dygtig til at lægge makeup, hvis du ikke er også er dygtig til at networke. Man skal virkelig ville følge drømmen og vide at det kan tage flere år inden man er etableret. At være makeup artist er en livsstil og noget man gør fordi man elsker det. man laver.

Læs mere
Succes som makeup artist

På den kreative makeup skole fik jeg er bred faglig viden og kendskab til makeup både i teori og praksis indenfor tv, film og Foto makeup samt teatersminkning og maskeringer.

Astrid Fauerby - kendt makeup artist

Du vil måske også være interesseret i: