Kandidatuddannelse og masteruddannelse

Master of Science in Astrophysics

Længde
24 måneder
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsen er på
Engelsk
Længde
24 måneder
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsen er på
Engelsk
Download PDFen og få mere information om uddannelsen

Startdato

1 tilgængelig startdato

Autumn

  • Holdundervisning
  • München
  • Engelsk

Uddannelsens længde

ECTS-points: 120

Uddannelsen er på SU-fasttrack listen

Uddannelsen er godkendt til støtte i perioden fra 12. april 2016 til 11. april 2020. Efter denne periode skal uddannelsen igen vurderes for at komme på Fast Track listen.

Om uddannelsen

På det astrofysiske masterprogram udvikler eleverne evnen til at tænke astrofysisk og fortsætte metodisk i både teori og praksis.

Programmet er opdelt i to dele:

  • De første to semestre består af forelæsninger i grundlæggende astrofysik og avancerede kurser i fysik, mens eleverne også kan vælge et specialiseret emneområde.
  • På baggrund af den viden, der er opnået i de første to semestre, vil disse evner blive styrket i løbet af et års lang forskningsfase, der er planlagt til tredje og fjerde semester.

I løbet af denne fase skal kandidatopgaven udfyldes med tilhørende vejledninger og seminarer. Det modulære design af masteruddannelsen i astrofysik giver deltagerne mulighed for at studere med vægt i enten eksperimentelle eller teoretiske emner. Det primære mål med dette kursus er at give et overblik i de dybere sammenkoblinger i astrofysik i en fysisk sammenhæng.

Ludwig-Maximillians Universität München
Geschwister-Scholl-Platz 1
München

Ludwig-Maximilians-Universität München

Ludwig-Maximilians-Universität München - Universitetet i hjertet af München. LMU er anerkendt som et af ​​Europas førende akademiske forskningsinstitutioner. Siden grundlæggelsen i 1472 har LMU tiltrukket inspirerede lærde og talentfulde studerende fra hele verden og er i spidsen for ideer, som...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret