Vis studentum.dk som: Mobile

RPM® Instruktør

Les Mills
2 dage
Nej
Heltid/deltid
Private uddannelser
Sønderborg
15-02-2020

Om uddannelsen

LesMills-RPM

Uddan dig til RPM®-instruktør

Elsker du træning og brænder for cykling? Så er en grunduddannelse i RPM® det rigtige valg for dig.

RPM® er enkel, sjov og effektiv cykletræning indendørs, hvor deltageren cykler til rytmen i kraftfuld musik. Sammen cykler du over udfordrende skråninger og bjerge, hurtige lige strækninger og hjerterytme-stigende intervaller, som derefter sprint over målstregen. Som RPM®-instruktør har du erfaring med indendørs / udendørs cykling. Samt at være vant til at udfordre cardio-træning.

Uddannelsesstruktur
De teoretiske dele kombineres med praktik, og du kommer til at udføre praktiske øvelser for at træne din teknik. Under uddannelsen får du individuel feedback på udførelsen af dine tracks, din rolle som instruktør og teknik. Du får de bedst mulige forudsætninger for at udvikle dig så meget som muligt. 

Les Mills-instruktør med licens
Indenfor 2 måneder efter at du er blevet godkendt på uddannelsen, skal du indsende en licensfilm til evaluering og feedback. Når du modtager et ”bestået” på filmen er det tid til at indtage scenen som Les Mills instruktør. Du har endda muligheden for at søge job ved mere end 20.000 fitnesscentre verden over i flere end 100 lande, da din licens er international.

Ansøgning og adgangskrav

Uddannelsen kræver ingen forudgående viden, men det vil være en fordel at være bevidst omkring, at en Les Mills grunduddannelse er fysisk krævende. Derfor bør du være i god form og have erfaring med den pågældende type træning, som du gerne vil være instruktør i.

Eksamen og diplom

Efter uddannelsen får du en licens som er international. Som Les Mills instruktør kan du således søge job i mere end 20.000 fitnesscentre i flere end 100 lande.

Pris

Pris: 2600 DKK.

Få information

 

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om RPM® Instruktør

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af RPM® Instruktør endnu. Bliv den første!