Vis studentum.dk som: Mobile

Vil du hjælpe os med at forbedre din oplevelse? (2 spørgsmål - 5 sekunder) Klik her for at besvare spørgsmålene

LES MILLS GRIT® Instruktør

Les Mills
2 dage
3.250 DKK inkl. moms
Engelsk
Nej
Heltid
Private uddannelser
Fjernundervisning
29-08-2020

Hvorfor vælge Les Mills?

50 års erfaring med fitness industrien

Verdens førende instruktørcertificering

Skab livsændrende fitness oplevelser

Hvorfor vælge Les Mills?

50 års erfaring med fitness industrien

Verdens førende instruktørcertificering

Skab livsændrende fitness oplevelser

Om uddannelsen

LesMills-GRIT

Uddan dig til GRIT®-instruktør

Elsker du træning og brænder du ekstra meget for højintensiv intervaltræning? Så er grunduddannelsen i GRIT® det helt rigtige valg for dig.

Les Mills GRIT® findes i 3 forskellige versioner - Strength, Cardio og Athletic – som alle drives af eksplosiv og motiverende musik.

Les Mills GRIT® Strength er en udfordrende højintensiv (HIIT) træningsklase, som får deltagerne til at give alt hvad de har og lidt til. Ved hjælp af en vægtstang, løse vægtskiver samt helkropsøvelser maksimeres muskelstyrken. Med en coach ved sin side til at heppe og motivere gennem hele klassen, kan deltagerne lettere flytte deres grænser

Les Mills GRIT® Athletic er en udfordrende højintensiv (HIIT) træningsklasse, som får deltagerne til at give alt hvad de har og lidt til. Her bruger du en stepbænk og vægtplade og kombinerer kropsvægt øvelser og forskellige sport-inspirerede fitness øvelser for at forbedre din atletiske evne som: balance, koordinering, fleksibilitet, hurtighed og eksplosivitet.

Les Mills GRIT® Cardio er en udfordrende højintensiv (HIIT) træningsklase, som får deltagerne til at give alt hvad de har og lidt til. På denne klasse maksimerer man sin udholdenhed ved hjælp af helkropsøvelser, som udfordrer konditionen. Med en coach ved sin side til at heppe og motivere gennem hele klassen, kan deltagerne lettere flytte deres grænser

Som GRIT®-instruktør er du atletisk og vant til højintensiv intervaltræning (HIIT). Du er desuden dygtig til at coache deltagerne i såvel samlet gruppe som på individuelt plan.

Uddannelsesstruktur
De teoretiske dele kombineres med praktik, og du kommer til at udføre praktiske øvelser for at træne din teknik. Under uddannelsen får du individuel feedback på udførelsen af dine tracks, din rolle som instruktør og teknik. Du får de bedst mulige forudsætninger for at udvikle dig så meget som muligt. 

Les Mills-instruktør med licens
Indenfor 2 måneder efter at du er blevet godkendt på uddannelsen, skal du indsende en licensfilm til evaluering og feedback. Når du modtager et ”bestået” på filmen er det tid til at indtage scenen som Les Mills instruktør. Du har endda muligheden for at søge job ved mere end 20.000 fitnesscentre verden over i flere end 100 lande, da din licens er international.

Ansøgning og adgangskrav

Uddannelsen kræver ingen forudgående viden, men det vil være en fordel at være bevidst omkring, at en Les Mills grunduddannelse er fysisk krævende. Derfor bør du være i god form og have erfaring med den pågældende type træning, som du gerne vil være instruktør i.

Eksamen og diplom

Efter uddannelsen får du en licens som er international. Som Les Mills instruktør kan du således søge job i mere end 20.000 fitnesscentre i flere end 100 lande.

Pris

Pris: 2600 DKK.

Få information

 

Kontaktinfo

Les Mills


 Vis telefonnummer
www.lesmills.com


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om LES MILLS GRIT® Instruktør

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af LES MILLS GRIT® Instruktør endnu. Bliv den første!
Åbent hus
august 2020
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
Det siger andre om skolen
Henrik Hallberg

"Marts 2000, var jeg på min første Les MIlls uddannelse i Bodycombat, and what a ride! Siden har jeg også uddannet mig i  BODYPUMP, Born To Move, CXWORX,  og SH’BAM"

Læs mere

Du vil måske også være interesseret i: