Vis studentum.dk som: Mobile

BODYSTEP® Instruktør

Les Mills
2 dage
Nej
Heltid/deltid
Private uddannelser
Startdato
København
25-01-2020 
13-02-2021 
Århus
06-06-2020 

Om uddannelsen

LesMills-bodystep

Uddan dig til BODYSTEP®-instruktør

Elsker du træning og brænder du ekstra meget for atletisk og energisk træning? Så er BODYSTEP® det helt rigtige valg for dig.

BODYSTEP® er en simpel, atletisk og sjov intervaltræningsklasse. Ved hjælp af en justerbar stepbænk træner man til motiverende musik som løfter pulsen til max. Som BODYSTEP®-instruktør er du atletisk, energisk og har en god koordinationsevne.

Uddannelsesstruktur
De teoretiske dele kombineres med praktik, og du kommer til at udføre praktiske øvelser for at træne din teknik. Under uddannelsen får du individuel feedback på udførelsen af dine tracks, din rolle som instruktør og teknik. Du får de bedst mulige forudsætninger for at udvikle dig så meget som muligt. 

Les Mills-instruktør med licens
Indenfor 2 måneder efter at du er blevet godkendt på uddannelsen, skal du indsende en licensfilm til evaluering og feedback. Når du modtager et ”bestået” på filmen er det tid til at indtage scenen som Les Mills instruktør. Du har endda muligheden for at søge job ved mere end 20.000 fitnesscentre verden over i flere end 100 lande, da din licens er international.

Ansøgning og adgangskrav

Uddannelsen kræver ingen forudgående viden, men det vil være en fordel at være bevidst omkring, at en Les Mills grunduddannelse er fysisk krævende. Derfor bør du være i god form og have erfaring med den pågældende type træning, som du gerne vil være instruktør i.

Eksamen og diplom

Efter uddannelsen får du en licens som er international. Som Les Mills instruktør kan du således søge job i mere end 20.000 fitnesscentre i flere end 100 lande.

Pris

Pris: 2600 DKK.

Få information

 

Kontaktinfo

Les Mills


 Vis telefonnummer
www.lesmills.com


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om BODYSTEP® Instruktør

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af BODYSTEP® Instruktør endnu. Bliv den første!