Vis studentum.dk som: Mobile

BODYPUMP® Instruktør

Les Mills
Længde: 2 dage
Uddannelsesstøtte: Nej
Heltid/deltid: Heltid/deltid
Udbyder: Les Mills
Uddannelsestype: Private uddannelser
Sted: København, Århus

Om uddannelsen

Uddan dig til BODYPUMP®-instruktør

Elsker du træning og brænder du ekstra meget for styrketræning? Så er grunduddannelsen i BODYPUMP® det helt rigtige valg for dig.

BODYPUMP® er styrketræning til musik, som udfordrer deltagerne og skaber en stærk krop. Klasen er perfekt, både for kvinder og mænd, som ønsker at træne hele kroppen på blot en time. BODYPUMP® er en simpel og effektiv klasse, som giver mærkbare resultater. Som BODYPUMP®- instruktør har du erfaring med styrketræning, er stærk, udholdende og har let ved at guide deltagerne igennem tekniske øvelser.

Uddannelsesstruktur
De teoretiske dele kombineres med praktik, og du kommer til at udføre praktiske øvelser for at træne din teknik. Under uddannelsen får du individuel feedback på udførelsen af dine tracks, din rolle som instruktør og teknik. Du får de bedst mulige forudsætninger for at udvikle dig så meget som muligt.

Les Mills-instruktør med licens Indenfor 3 måneder efter at du er blevet godkendt på uddannelsen, skal du indsende en licensfilm til evaluering og feedback. Når du modtager et ”bestået” på filmen er det tid til at indtage scenen som Les Mills instruktør. Du har endda muligheden for at søge job ved mere end 17.000 fitnesscentre verden over i flere end 80 lande, da din licens er international.

Uddannelsesdato og sted
Kontakt os for yderligere information om næste uddannelse.

Ansøgning og adgangskrav

Uddannelsen kræver ingen forudgående viden, men det vil være en fordel at være bevidst omkring, at en Les Mills grunduddannelse er fysisk krævende. Derfor bør du være i god form og have erfaring med den pågældende type træning, som du gerne vil være instruktør i.

Eksamen og diplom

Efter uddannelsen får du en licens som er international. Som Les Mills instruktør kan du således søge job i mere end 17.000 fitnesscentre i flere end 80 lande.

Pris

Kontakt os venligst for information om priser.

Få information

Vil du vide mere om BODYPUMP® Instruktør? Udfyld dine kontaktinformationer her.

  Kontakt skolen

  Få mere information

  Vis din interesse

Errors
Valgfrit
Valgfrit

Kontaktinfo

Les Mills


 Vis telefonnummer
www.lesmills.com