Vis studentum.dk som: Mobile

BODYCOMBAT® Instruktør

Les Mills
2 dage
Nej
Heltid/deltid
Private uddannelser
Startdato
Århus
15-02-2020 
29-08-2020 
København
25-04-2020 
Odense
09-01-2021 

Om uddannelsen

LesMills-bodycombat

Uddan dig til BODYCOMBAT®-instruktør

Elsker du træning og brænder du lidt ekstra meget for kampsportstræning? Så er en grunduddannelse i BODYCOMBAT® det helt rigtige valg for dig.

Det er en enormt energisk klasse, som giver deltagerne muligheden for at slippe deres indre fighter løs. Kombinationen af den fede musik og øvelser inspireret fra forskellige kampsportsgrene giver det kick, der skal til, for at deltagerne kan fighte imod deres fantasimodstander gennem ti seje runder. Som BODYCOMBAT®-instruktør har du erfaring med at udføre kampsportsinspirerede øvelser samt vant til intensiv konditionstræning.

Uddannelsesstruktur
De teoretiske dele kombineres med praktik, og du kommer til at udføre praktiske øvelser for at træne din teknik. Under uddannelsen får du individuel feedback på udførelsen af dine tracks, din rolle som instruktør og teknik. Du får de bedst mulige forudsætninger for at udvikle dig så meget som muligt. 

Les Mills-instruktør med licens Indenfor 2 måneder efter at du er blevet godkendt på uddannelsen, skal du indsende en licensfilm til evaluering og feedback. Når du modtager et ”bestået” på filmen er det tid til at indtage scenen som Les Mills instruktør. Du har endda muligheden for at søge job ved mere end 20.000 fitnesscentre verden over i flere end 100 lande, da din licens er international.

Ansøgning og adgangskrav

Uddannelsen kræver ingen forudgående viden, men det vil være en fordel at være bevidst omkring, at en Les Mills grunduddannelse er fysisk krævende. Derfor bør du være i god form og have erfaring med den pågældende type træning, som du gerne vil være instruktør i.

Eksamen og diplom

Efter uddannelsen får du en licens som er international. Som Les Mills instruktør kan du således søge job i mere end 20.000 fitnesscentre i flere end 100 lande.

Pris

Pris: 2600 DKK.

Få information

 

Kontaktinfo

Les Mills


 Vis telefonnummer
www.lesmills.com


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om BODYCOMBAT® Instruktør

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af BODYCOMBAT® Instruktør endnu. Bliv den første!