Vis studentum.dk som: Mobile

BODYATTACK® Instruktør

Les Mills
2 dage
Nej
Heltid/deltid
Private uddannelser
Startdato
Vejle
11-01-2020 
Sjælland
18-04-2020 
Århus
07-11-2020 

Om uddannelsen

LesMills-bodyattack

Uddan dig til BODYATTACK®-instruktør

Elsker du træning og brænder du lidt ekstra for sportsinspireret konditionstræning, styrke og udholdenhed? Så er en grunduddannelse i BODYATTACK® det helt rigtige valg for dig.

Klassen er en højintensiv intervaltræningsklasse, hvor atletiske bevægelser kombineres med styrke- og stabilitetsøvelser, dynamiske bevægelser og puls-dunkende musik, der motiverer deltagerne fra start til slut. Som BODYATTACK®-instruktør er du atletisk og vant til intensiv konditionstræning, som udfordrer din styrke og udholdenhed.

Uddannelsesstruktur
De teoretiske dele kombineres med praktik, og du kommer til at udføre praktiske øvelser for at træne din teknik. Under uddannelsen får du individuel feedback på udførelsen af dine tracks, din rolle som instruktør og teknik. Du får de bedst mulige forudsætninger for at udvikle dig så meget som muligt. 

Les Mills-instruktør med licens
Indenfor 2 måneder efter at du er blevet godkendt på uddannelsen, skal du indsende en licensfilm til evaluering og feedback. Når du modtager et ”bestået” på filmen er det tid til at indtage scenen som Les Mills instruktør. Du har endda muligheden for at søge job ved mere end 20.000 fitnesscentre verden over i flere end 100 lande, da din licens er international.

Uddannelsesdato og sted
Kontakt os for yderligere information om næste uddannelse.

Ansøgning og adgangskrav

Uddannelsen kræver ingen forudgående viden, men det vil være en fordel at være bevidst omkring, at en Les Mills grunduddannelse er fysisk krævende. Derfor bør du være i god form og have erfaring med den pågældende type træning, som du gerne vil være instruktør i.

Eksamen og diplom

Efter uddannelsen får du en licens som er international. Som Les Mills instruktør kan du således søge job i mere end 20.000 fitnesscentre i flere end 100 lande.

Pris

Pris: 2600 DKK.

Få information

 

Kontaktinfo

Les Mills


 Vis telefonnummer
www.lesmills.com


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om BODYATTACK® Instruktør

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af BODYATTACK® Instruktør endnu. Bliv den første!