Vis studentum.dk som: Mobile

Teknisk Designer

LEGO
20-40 uger
Heltid
Trainee og Elevpladser
Billund
Kontakt for information

Om uddannelsen

Teknisk Designer

Teknisk Designerelev

Om uddannelsen

Det hele starter et sted! Og før nogen kan producere nye LEGO®klodser eller Minifigurer, så skal der en Teknisk Designer på banen til at sikre, at alle tekniske aspekter omkring produktionen er gennemtænkte. Det er ikke helt ligegyldigt, hvordan robotarmen på den nyeste maskine skal være, eller hvor magnetbåndet, der skal transportere millioner af LEGO klodser hver dag, bliver sat sammen. Det hele skal spille, rent teknisk, så vores dygtige produktion får de bedste betingelser for deres arbejde. Dét er du som Teknisk Design elev med til at sikre. Uddannelsen er innovativ, og du får mulighed for at arbejde teknisk helt ned i detaljerne - det er nørderi på den fede måde. Du sigter hele tiden mod at skabe de bedste løsninger, og giver ikke op, før det sidder lige i skabet. Præcision, visualisering, teknisk flair og mod på at tænke ud af boksen er noget af det, der kendetegner en teknisk design elevuddannelse ved LEGO Koncernen.

Uddannelsens opbygning

Uddannelsen består af et grundforløb på 20 eller 40 uger, og herefter veksler du mellem skole og praktik i LEGO Koncernen. På dit skoleforløb får du undervisning i bl.a. informationsteknologi, konstruktion, tegningsforståelse, visualisering og animation og teknisk innovation. Du skal også have fag som 3D-CAD, konstruktion og computerbaseret design. Alt sammen noget du får rig mulighed for at prøve af i praksis, når du er i praktikken hos os.

Det lyder spændende - hvad kræver det?

For at blive Teknisk Designer hos os skal du have gennemført grundforløbet for Tekniske Designere på en teknisk skole og have erhvervserfaring f.eks. fra et fritidsjob, frivilligt arbejde eller evt. sprogrejser. En håndværksmæssig baggrund kan også være en mulig indgang til uddannelsen.

Vi forventer at du:

  • Kan håndtere grundlæggende IT værktøjer som Office pakken
  • Hvis du har tidligere erfaring med eller flair for 3D, betragter vi det som et plus
  • LEGO sproget er engelsk og da du vil have kollegaer i udlandet, er det vigtig at du ikke er bange for at tale, skrive og læse engelsk

This is our playground

Vi vil skabe leg for mennesker verden over. Vi forbinder uddannelser med leg, kreativitet, nysgerrighed og innovation. Vi mener nemlig, at det skal være sjovt at uddanne sig. Vi har 100 elever og lærlinge, der sammen har et fantastisk fællesskab. Derfor vil du også opleve, at du bliver en del af et ungt og dynamisk miljø.

Kontaktinfo

LEGO

Skolevej 24
7190 Denmark

 Vis telefonnummer

Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Teknisk Designer endnu. Bliv den første!
Åbent hus
juli 2022
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7