Vis studentum.dk som: Mobile

Specialdesignet uddannelse til psykisk sårbare

Mens hun havde det rigtig dårligt, forsøgte hun også at tage forskellige uddannelser og har blandt andet gået på både uddannelsen snedker- og anlægsgartner, men er droppet ud af begge.

Her på ASPA er det anderledes. Man læser fagene på KVUC’s HF Online via nettet men med en ekstra dimension, fordi man kommer i huset i Griffenfeldsgade hver dag og får hjælp af både universitetsstuderende lektievejledere, frivillige lektiehjælpere og ASPA’s mentorer. Og så er der en helt anden stemning, end den Emilie Claudi Schack har mødt på de uddannelser, som hun har gået på de senere år.

"Man kan mærke, at dem, der arbejder her, gerne vil hjælpe og forstå en og tænker over, hvad de siger til os som kursister."

”Tingene foregår i et langsommere tempo her. Fagligt er der altid nogen, der har tid til at forklare tingene på forskellige måder, til man har forstået det. Og så er alle ordentlige og påpasselige. Man kan mærke, at dem, der arbejder her, gerne vil hjælpe og forstå en og tænker over, hvad de siger til os som kursister,” forklarer hun.
Læs mere om KVUC

Vil du vide mere?


Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med KVUC og høre mere om deres uddannelser.

Danmarks Bedste Studieby

Danmarks Bedste Studieby

Test dig selv