Vis studentum.dk som: Mobile

Man skal ikke lade andre stoppe sine drømme

I dag er det et held for Cirkeline, at hun ikke lod sig skræmme af hverken rådgiverens hånende ord eller optagelsesprøven. Hun kommer uden besvær ind på HF på KVUC, og det bliver starten på et skoleforløb med en lang række succesoplevelser. Med de rigtige hjælpemidler, støttetimer og målrettet, hårdt arbejde klarer hun sig gennem fag, hun ikke tidligere havde forestillet sig, hun kunne gennemføre.

”Jeg tror også, at når man bliver ældre, så finder man ud af, at der er nogle ting, der er vigtigere end andre. Din prioritet ligger et andet sted – min var at klare det godt og få en studentereksamen. Jeg arbejdede så hårdt på at klare det godt, og støttetimerne gjorde også virkelig en kæmpe forskel. Jeg var ofte i skole en time ekstra, når de andre havde fri, hvor jeg arbejdede på, hvad jeg kunne gøre bedre.”

Jeg tror også, at når man bliver ældre, så finder man ud af, at der er nogle ting, der er vigtigere end andre.

Det hårde arbejde betaler sig, og Cirkeline ender blandt andet med at få 10 i skriftlig engelsk og 12 i mundtlig engelsk. Desuden klarer hun sig gennem historie på A-niveau – et fag med rigtig meget læsestof – og får et 10-tal. I sommeren 2017 står hun med den blå hue på hovedet og en afsluttet studentereksamen.

”Det første jeg tænkte, da jeg fik huen på, det var ’jeg gjorde det’. Skal jeg være ærlig så bare for 10 år siden, der regnede jeg ikke med, at jeg nogensinde ville kunne få en studentereksamen”.
Læs mere om HF Enkeltfag - Dansk C og A
Læs mere om HF Enkeltfag - Engelsk C, B og A niveau
Læs mere om HF Enkeltfag - Dans C
Læs mere om 2-årig HF - HF Kommunikation og sprog
Hvad kan jeg blive?

Prøv uddannelsestesten

Din Karriereguide

Danmarks Bedste Studieby

Danmarks Bedste Studieby