Vis studentum.dk som: Mobile

Fra dårlige karakterer i folkeskolen til topkarakterer

Uden brandmandsdrømmen var Jonas Westh-Olsen igen meget i tvivl om, hvad han gerne ville være, men mens han arbejder som bartender i København, modnes tankerne om fremtiden.

”De indtil nu tre år som bartender på Cafe Norden har på mange måder været gode for mig. Jeg har blandt andet brugt tiden til at finde ud af, at jeg ikke skal arbejde i servicebranchen og ikke skal være afhængig af, at skulle kende nogen, der kender nogen for at kunne få et job.”

Jonas Westh-Olsen når frem til, at han bliver nødt til at kunne åbne nogle flere døre til fremtiden. Døre som kræver boglige forudsætninger - og det er her KVUC kommer ind i billedet.

Det er altid muligt at finde en vej til at nå dine uddannelsesmål, hvis du selv er med på at gøre, hvad du kan for at nå dem.

”Jeg føler mig virkelig godt behandlet på KVUC. Det, stedet kan, med mig og med alle andre, er, at KVUC er god til at modtage folk og være åben i forhold til, hvor vi er, og hvor vi gerne vil hen. Jeg har lært, at det ikke betyder noget, hvilke type menneske du er. Det er altid muligt at finde en vej til at nå dine uddannelsesmål, hvis du selv er med på at gøre, hvad du kan for at nå dem.”
Læs mere om HF Online - Fysik C
Læs mere om HF Online - Fysik B
Læs mere om GSK - Gymnasiale suppleringsfag
Hvad kan jeg blive?

Prøv uddannelsestesten

Din Karriereguide