Viser 1-4 af 4
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-4 af 4

Derfor skal du tage en HF fagpakke sygeplejerske

Drømmer du om at blive sygeplejerske, så du kan gøre en forskel for mennesker, der enten er blevet syge eller kommet til skade? Og mangler du nogle adgangsgivende fag og overordnede kompetencer for at kunne søge ind på uddannelsen til sygeplejerske? Så er en HF fagpakke sygeplejerske det helt rigtige for dig, da du her bliver undervist i lige præcis de fag du har brug for. 

Når du vælger at læse en HF fagpakke sygeplejerske bliver du nemlig klar til din videre uddannelse på bare et år. Det er altså en nem og fleksibel måde at blive studieparat på, og på nogle uddannelsesinstitutioner kan du tilmed følge undervisningen via fjernundervisning. 

Sådan er en HF-fagpakke sygeplejerske sat sammen

En HF fagpakke sygeplejerske giver dig mulighed for at søge ind på sygeplejerskeuddannelsen via kvote 2 på bare et år. Fagpakken består af fire HF-enkeltfag, som du skal gennemføre og bestå inden du kan søge ind: 

- Dansk A-niveau

- Biologi C-+ B-niveau

- Engelsk C- + B-niveau

- Psykologi C-niveau

Det er vigtigt at orientere, at du ligeledes skal have minimum 9 måneders erhvervserfaring før, at du er klar til at søge ind på sygeplejerskeuddannelsen. 

Du vil blive eksamineret både mundtligt og skriftligt i slutningen af hvert forløb. 

Du læser en HF fagpakke sygeplejerske med ligesindende

Det gode ved at læse en HF fagpakke sygeplejerske er, at du læser sammen med folk, der deler drømmen om at komme til at hjælpe folk. I bliver sat sammen på et fast hold i samme grupper og med samme læregruppe. 

SU under HF fagpakke sygeplejerske

Når du læser en HF fagpakke sygeplejerske har du henholdsvis 26 timers og 32 timers undervisning fordelt på to semestre, hvilket gør dig SU-berettiget. 

Optagelse på HF fagpakke sygeplejerske

For at blive optaget på en HF fagpakke sygeplejerske skal du kunne opfylde en række krav: 

- Du skal have bestået 9. eller. 10 klasse mindst ét år inden din ansøgning eller i hvert fald have lignende kompetencer. 

- Du skal minimum 9 måneders erhvervserfaring. 

Hvis du overvejer at søge ind på HF fagpakke sygeplejerske, så  tal endelig med en studievejleder på den uddannelsesinstitution du overvejer. Han eller hun vil kunne hjælpe dig til at sætte en pakke sammen lige efter dine behov. 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
april 2024
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12