Vis studentum.dk som: Mobile

COVID-19 - Er dit studievalg blevet påvirket? Svar på 3 lynhurtige spørgsmål

HF Enkeltfag - Engelsk C, B og A niveau

KVUC
Variere afhængigt af niveau
550 kr.
SU-godkendt
Heltid/deltid
HF og VUC
København

Video

Louise er bare ét fag fra at afslutte en fuld HF som Flex-studerende ved KVUC. Her fik hun selvtilliden tilbage efter i årevis at have kæmpet med angst og depression. Nu drømmer hun om at læse videre.

   

Om uddannelsen

Læs Engelsk på C, B og A niveau som HF Enkeltfag på KVUC

HF

Faget beskæftiger sig med det engelske sprog, engelsk-sprogede kulturer og globale forhold. Du udvikler desuden dine skriftlige og mundtlige kompetencer i engelsk. 

På KVUC kan du studere engelsk på C, B og A niveau som HF Enkeltfag. 

Hvad lærer jeg på Engelsk C?

I Engelsk C kommer du til at beskæftige dig dels med det engelske sprog, men også med de kulturer verden over, hvor man har engelsk som modersmål, fx Storbritannien, USA, Irland, Sydafrika m.fl. Fordi Engelsk også er blevet et internationalt verdenssprog for alle de lande, der ikke har engelsk som modersmål kommer du også til at beskæftige dig med globale forhold. 

På faget vil du komme til at opøve en grundlæggende engelsk sprogfærdighed og et ordforråd, der gør, at du vil kunne føre en lettere samtale på engelsk og læse ikke alt for komplicerede tekster. Du vil i den forbindelse også komme til at beskæftige dig med engelsk grammatik. Du vil også få træning i at lytte til engelsk, når det kommer i en naturlig talestrøm og med en autentisk accent og intonation.

Hvad lærer jeg på Engelsk B?

I Engelsk B kommer du til at øve dig i at skrive på engelsk og tale engelsk. Det er ikke vigtigt at have en særlig accent, men du skal være indstillet på at tale og skrive engelsk hver gang.

På faget kommer du til at arbejde med en række forskellige teksttyper fx noveller, digte, blogs, artikler osv. Fokus i arbejdet med teksterne er på analyse og fortolkning af teksterne, og du får værktøjer, som du kan bruge, når du arbejder med analyse af tekster.

I Engelsk på B-niveau får du også udvidet dit ordforråd på engelsk, så du kan udtrykke dig nuanceret og præcist i faglige præsentationer og diskussioner, både mundtligt og skriftligt.

Hvad lærer jeg på Engelsk A?

I Engelsk A bygges der videre på det, du tidligere har lært, men du kommer derudover til at lære mere om både litteratur og samfundsforhold i USA og England. Undervejs på faget vil du også komme til at læse tekster fra forskellige perioder; Shakespeare er obligatorisk. 

På faget kommer du derudover til at lære at læse og forstå et lidt mere kompliceret engelsk, både når du lytter, og når du skriver. Og endnu vigtigere kommer du til at udvikle dine evner til at formulere dig både mundtligt og skriftligt på et engelsk, der i høj grad er grammatisk korrekt og nuanceret. 

Ansøgning og adgangskrav

For at blive optaget på HF Enkeltfag skal du have personlige og faglige kvalifikationer, der gør, at du kan følge undervisningen og fuldføre eksamen. Det er altid en individuel vurdering, om du er klar til at starte på HF Enkeltfag.

Inden optagelse skal du have:

  • afsluttet folkeskolens 10. klasse med tilfredsstillende resultat, eller
  • afsluttet dansk, engelsk og matematik på D-niveau (avu) med tilfredsstillende resultat, eller
  • afsluttet folkeskolens 9. klasse med et godt resultat og har yderligere uddannelse.

Du kan tidligst blive optaget på HF Enkeltfag et år efter, du har afsluttet 9. eller 10. klasse. 

Få information

Eksamen og diplom

Hvordan foregår eksamen i Engelsk C?

Engelsk C afsluttes med en mundtlig eksamen, der varer 24 min. Før eksamen har du 48 min. forberedelsestid.

Hvordan foregår eksamen i Engelsk B?

Engelsk B afsluttes med en mundtlig eksamen, der varer 30 min., med én times forberedelsestid. Derudover er der en skriftlig eksamen, der varer 5 timer.

Hvordan foregår eksamen i Engelsk A?

Engelsk A afsluttes med en mundtlig eksamen, der varer 30 min. med én times forberedelsestid. Derudover er der en skriftlig eksamen, der varer 5 timer.

Pris

Prisen for Engelsk C, B og A er: 550 kr. 

Kontaktinfo

KVUC

Vognmagergade 8
1120 København K København K

 Vis telefonnummer
www.kvuc.dk


Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af HF Enkeltfag - Engelsk C, B og A niveau endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,6)
Baseret på 3 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
maj 2020
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
Det siger andre om skolen
Man skal ikke lade andre stoppe ...

"Der er aldrig nogen, der direkte har sagt til mig, at jeg er dum, fordi jeg er ordblind. Men jeg kan godt mærke, at den fordom lever."

Elev
Louise er færdig med at være usy...

Louise Krogh har kæmpet med angst og depression i årevis. På KVUC har hun skiftet kontanthjælp ud med selvtillid og drømmen om at læse videre. Louise er ét fag fra en fuld hf og har læst de fleste fag som fjernundervisning på hf flex. Hun er færdig med at være usynlig.

Læs mere

Du vil måske også være interesseret i: