Vis studentum.dk som: Mobile

COVID-19 - Er dit studievalg blevet påvirket? Svar på 3 lynhurtige spørgsmål

GSK - Gymnasiale suppleringsfag

KVUC
Varierende
Heltid
HF og VUC
København
Kontakt KVUC

Om uddannelsen

GSK - Gymnasiale suppleringskurser hos KVUC

HF

GSK (Gymnasiale Suppleringskurser) er for dig, som har en adgangsgivende eksamen, fx STX, men som mangler fag på bestemte niveauer for at kunne søge optagelse på en videregående uddannelse. Med GSK kan du supplere din eksamen.

KVUC koordinerer GSK-undervisningen i Københavnsområdet, og vi tilbyder også selv suppleringshold i mange fag. Du søger om optagelse via et ansøgningsskema, hvor du bl.a. kan ønske, hvilken skole du gerne vil gå på. Vi forsøger at opfylde ønsker, så godt vi kan.

 

Brug GSK for at søge ind på drømmestudiet

Skal du supplere din eksamen for at søge ind på drømmestudiet? Så læs mere om GSK, se optagelseskrav og ansøgningsfrister og send os din ansøgning online.

Se startdatoer, undervisningssteder og -tidspunkter for GSK. Du kan se udbuddet af suppleringskurser på KVUC og andre skoler i hovedstadsområdet og på Sjælland.

Supplér fag på et højere niveau og kom ind på videregående uddannelse

GSK er for dig, der skal supplere en gymnasial uddannelse med et - eller flere fag på et højere niveau for at opfylde kravene til optagelse på en videregående uddannelse.

Gymnasiale suppleringskurser er for dig der

  • Mangler et fag - og/eller et niveau i et fag - der udgør et specifikt adgangskrav ift. at søge ind på en videregående uddannelse
  • Skal tage et fag om, som er et specifikt adgangskrav, og som du tidligere har gennemført i din gymnasiale uddannelse, men som du ikke samlet set har bestået
  • Skal opfylde et specifikt adgangskrav i form af et karakterkrav i et fag, og du ikke tidligere har opnået den krævede karakter.

Du kan ikke læse GSK, hvis formålet er at øge dine chancer for optagelse i kvote 2 ved karakterforbedring i allerede beståede fag. I stedet kan du læse faget på HF Enkeltfag, hvor du ikke er SU-berettiget, og hvor der er deltagerbetaling.

Få information

Sådan bliver du optaget på GSK

Optagelse på GSK kræver, at du har en af følgende eksamener:

  • En gymnasial eksamen (STX, HF, HHX, HTX)
  • En EUX-eksamen
  • En afsluttet erhvervsuddannelse kombineret med mindst et studierettet enkeltfag på minimum C-niveau
  • En udenlandsk eksamen, der kan sidestilles med en af ovenstående eksamener.

Derudover skal du være i en situation, hvor du ikke opfylder de specifikke adgangskrav til en videregående uddannelse, som du ønsker at søge optagelse på.

Du kan kun optages en gang på det samme fag på samme niveau på GSK-vilkår. Det gælder også, hvis du ikke består faget. Der kan dog være dispensationsmuligheder, hvis du har en særlig grund til genoptagelse på faget.

Læs GSK fag hele året

GSK (Gymnasiale suppleringskurser) er for dig, som har en adgangsgivende eksamen til videregående uddannelser, men som mangler fag på bestemte niveauer for at opfylde uddannelsesspecifikke adgangskrav.
KVUC koordinerer GSK-undervisningen i hele Københavnsområdet og tilbyder også selv mange fag og hold på GSK. Der udbydes suppleringskurser efterår, forår og sommer.

GSK tilbyder undervisning i fag, som er adgangsgivende ved videregående uddannelser. Det er ikke sikkert, at KVUC tilbyder alle fagene, men vi hjælper dig i givet fald med at finde en skole, som gør. 


Sådan foregår GSK undervisningen

Langt den største del af GSK-undervisningen på KVUC og andre skoler foregår på hold, hvor du deltager i almindelig klasseundervisning, præcis som du er vant til fra fx gymnasiet. Læs mere om undervisningen på GSK her.

Kontaktinfo

KVUC

Vognmagergade 8
1120 København K København K

 Vis telefonnummer
www.kvuc.dk


Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af GSK - Gymnasiale suppleringsfag endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,6)
Baseret på 3 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
maj 2020
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
Det siger andre om skolen
Fra dårlige karakterer i folkesk...

"Det er altid muligt at finde en vej til at nå dine uddannelsesmål, hvis du selv er med på at gøre, hvad du kan for at nå dem."

Elev
Det er aldrig for sent at ændre ...

"I barselstiden finder jeg – godt hjulpet af min lillesøster – ud af, hvor meget hjælp man kan få, hvis man vil studere som enlig mor…".

Elev

Du vil måske også være interesseret i: