Planlægningskursus

Kursusfabrikken
1 dag
4.993,75 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Private uddannelser
Startdato
København
Kursus hver måned 
Århus
Kursus hver måned 

Video

Hvorfor vælge Kursusfabrikken?

Max. 5 deltagere per kursus

Ekspertundervisere, praksisnær undervisning og gennemarbejdet kursusmateriale

Tilfredshedsgaranti

Om uddannelsen

Planlægningskursus – 1 dag

Planlægningskursus – 1 dag

Vil du gerne blive bedre til at koordinere og strukturere din arbejdsdag, så du ikke glemmer hverken aftaler eller mails? Og ønsker du at få værktøjerne til at prioritere og overskue dine arbejdsopgaver, så du både overholder deadlines og effektiviserer din arbejdstid? Med et planlægningskursus hos kursusfabrikken får du fyldt værktøjskassen op med viden og konkrete redskaber til at kunne opnå netop dette.

Få sat struktur på din arbejdsdag med personlig planlægning

Kursusforløbet indkluderer en række udvalgte øvelser, som giver dig mulighed for at prøve kræfter med, hvordan du planlægger og effektiviserer din arbejdsdag, så du ikke bliver overrasket af hverken oversete aftaler, mails eller opgaver. Med den meget præksisnære undervisning og igenmme teori, kan du derfor efterfølgende implementere din nye viden i dine arbejdsrutiner i Microsoft-progammerne.

Det får du med planlægningskurset:

  • Du opnår brugbar teori om personlig planlægning, som bliver hæftet op på praktisk erfaring med strukturering af arbejdsopgaver og planlægning af arbejdsdagen.
  • Du lærer, hvordan du vha. målrettet planlægning undgår overskredne deadlines, glemte opgaver, miskommunikation, manglende opfølgning eller lignende problemstillinger.
  • Du lærer, hvordan du får skabt faste arbejdsrutiner, der hjælper med at effektivisere din daglige håndtering af informationer, opgaver, mails, aftaler og meget mere.
  • Du får konkrete værktøjer til at opnå betydelige tidsbesparelser og øge produktiviteten i hverdagen med Outlook som planlægningsværktøj – også i samspil med f.eks. OneNote og Planner.
  • Du bliver klædt på til at træffe fornuftige beslutninger og at prioritere opgaver, projekter og andre arbejdsindsatser, så hverken tid eller handlingsplan løber fra dig.

Målgruppe

Hos Kursusfabrikken er det en dyd at kunne levere praksisnær undervisning i direkte øjenhøjde med alle kursusdeltagere – uafhængig af deres faglige niveau og afsæt. Derfor tager dette kursus for så vidt muligt udgangspunkt i netop dine aktuelle og individuelle behov.

Kurset henvender sig til alle, der ønsker at lære eller blive skarpere til at planlægge og strukturere sin arbejdsopgaver i løbet af dagen.

Og skulle du have brug for opkvalificering inden for Microsoft, finder du hos Kursusfabrikken også forskellige dagskurser i f.eks. Outlook, OneNote, Office 365 og Teams.

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Planlægningskursus
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Kursusfabrikken

Søren Frichs Vej 42 G
8230 Åbyhøj

 Vis telefonnummer


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Planlægningskursus

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Planlægningskursus endnu. Bliv den første!
Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9