Viser 1-20 af 28
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 28
1
2

Mere om Energi uddannelse

I energiyrket findes der mange forskellige former for arbejde. Tovholder, teknikudvikler, indkøb, personale-, miljø- og produktionsansvarlig er et fåtal retninger at gå. Et andet vigtigt spørgsmål som mange indenfor energibranchen arbejder med er hvordan man kan bryde menneskets afhængighed af olie og gøre plads for vedvarende energi som vindkraft, sol- og bioenergi.

Uddannelser indenfor energiområdet

energi

Energiingeniør

Som energiingeniør arbejder du på et energiværk, energileverandør, producent af elkraftsudstyr eller på anden virksomhed indenfor industrien. Arbejdsopgaverne kan være at skrive energirapporter eller kortlægge energisystem og hvordan disse kan optimeres. En ingeniør kan have varierende uddannelsesbaggrund og derfor arbejde med meget forskellige opgaver, alt fra konstruktion af elkraftsudstyr til service og vedligeholdelse af det samme.
Vil du vide mere om ingeniøruddannelsen?

For dem som vil læse videre kan man få en civilingeniøreksamen. Det er Danmarks højeste ingeniørtitel, hvilket betyder at du får en kandidatgrad i ingeniørvidenskab.

Fjernundervisning

Mange studerende vælger i dag at studere på distance. Det kan for eksempel skyldes at man arbejder og ønsker en uddannelse samtidig. Dette giver en større fleksibilitet, men det kræver til gengæld studiedisciplin og en god internetopkobling. I dag findes der ikke mange energiuddannelser som fjernundervisning i Danmark, men hvis behovet stiger, bliver flere uddannelser måske interesseret af at følge efter. I udlandet findes der muligheder for studier på distance i længere udstrækning end i Danmark.

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
april 2024
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Relaterede kategorier