Professionsbachelor

Katastrofe- og risikomanager

Længde
3,5 år
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
SU-godkendt
Længde
3,5 år
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
SU-godkendt

Hvorfor vælge KP?

30.657kr* Gennemsnitlig løn som nyuddannet

3,9/5* - Fagligt miljø

3,9/5* - Socialt miljø

*Baseret på tal fra Uddannelseszoom 2019

Om uddannelsen

Danmark og resten af verden er i hastig forandring. Som følge af klimaforandringerne, det ændrede trusselsbillede og øget fokus på sikkerhed, er der brug for kompetente mennesker, der ved noget om forebyggelse, beredskab, sikkerhed, sikring og risikomanagement – både nationalt og globalt. På katastrofe- og risikomanageruddannelsen er omdrejningspunktet før, under og efter en ulykke.

På uddannelsen lærer du:

Før

Hvad en katastrofe- og risikomanager kan gøre for at undgå en ulykke. Nøgleordene er bl.a. beredskab, risikoanalyse, risikohåndtering, forebyggelse, humanitær indsats, sikkerhed og sikring.

Under

Hvad en katastrofe- og risikomanager kan gøre for at afhjælpe en igangværende ulykke. Nøgleordene er bl.a. afhjælpende indsats, operativ og taktisk ledelse, krisestabsarbejde, krisehåndtering og kommunikation.

Efter

Hvad en katastrofe- og risikomanager kan gøre, for at vi hurtigt kommer tilbage til en normal situation efter en ulykke. Nøgleordene er bl.a. business continuity management, fortsat drift, evaluering og risikoledelse.

Arbejder du for denne skole?

Er der ikke opdateret materiale på jeres profil? Udfyld formularen her, og kom i kontakt med os.

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer
Evaluér skolen!
5/5
Henrik
14 maj 2020
Fedt og skide spændende studie

Jeg har læst på Katastrofe og Risikomanageruddannelsen i snart 2,5 år og det er simpelthen bare spændende. Jeg går i en god og aktiv klasse og lærerne er super engageret

Københavns Professionshøjskole
Titangade 11
2200 København N

Københavns Professionshøjskole

Københavns Professionshøjskole udbyder uddannelser med mennesket i centrum. Københavns Professionshøjskole uddanner kvalificerede medarbejdere og ledere til landets folkeskoler, institutioner og sundhedssektor, og vi arbejder målrettet med forskningsbaseret viden om, hvad der virker i praksis....

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret