Vis studentum.dk som: Mobile

Bliv Kostpilot

Kostakademiet
ca. 3-6 måneder
5.997 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Private uddannelser
Fjernundervisning
Kontakt for opstart

Om uddannelsen

Kostpilot

Bliv Kostpilot

Få mere energi og sundhed – derhjemme eller på jobbet. Lær alt det nødvendige om kostens betydning for et godt helbred og en sund livsstil.

Kostpilotuddannelsen er en enkel vej til aktuel og opdateret viden om sund kost og livsstil. Her får du både en solid og veldokumenteret teoretisk viden samt en række praktiske redskaber.

Du lærer at sammensætte en fuldgyldig basiskost til en krop i balance. Du får elementerne til bl.a. en sund tarmflora, en velfungerende fordøjelse, et stærkt immunforsvar og masser af energi til livets strabadser.

Forstå, hvordan den kost, du spiser, hænger sammen med udviklingen af forskellige lidelser. Og få redskaber til at sammensætte sunde, spændende og indbydende retter.

Med Kostpiloten får du:

  • 15 videolektioner af ca. 1 times varighed

Bliv uddannet af vores team af professionelle og erfarne undervisere Anna Iben Hollensberg, Tina Wolsgaard, Jesper Hollensberg og Anette Straadt. Se undervisningen igen og igen, så du ikke går glip af et eneste guldkorn. Du kan også lytte til undervisningen og få din nye viden med i ørerne.

  • Komplette skriftlige kompendier til hver lektion

Find al relevant og basal viden om kost og ernæring ét sted. Her kan du altid finde svar på de fleste spørgsmål – helt ned i detaljen.

  • 0pskrifter på velsmagende og nærende retter

Omsæt teorierne til praksis, og kom i gang med den sunde livsstil med det samme – uden at skulle fylde hylderne med flere kogebøger. Opskrifterne er overvejende mælkefri, glutenfri og sukkerfri, så alle kan spise med.

  • Test- og træningsspørgsmål efter hver lektion

Hver lektion af tekst og video afsluttes med en test, som sikrer, at du har lært, hvad du skal. Desuden får du en stribe studiespørgsmål, så du lærer at formulere din nye viden med dine egne ord.

Tid og materiale

Uddannelsen er normeret til, at du kan gennemføre den på ca. 3-6 måneder. Mange gennemfører hurtigere, andre bruger længere tid. Du er helt fri til at sætte dit eget tempo.

Du har adgang til al materiale for evig tid. Og kan se, lytte, læse og teste igen og igen, uden begrænsninger. Når som helst og hvor som helst, det passer dig. Du skal blot have adgang til internettet.

14 dages fuld returret

Hos Kostakademiet får du to uger til selv at afprøve formen i ro og mag. Du får 14 dages fuld returret. Hvis du inden for de første 14 dage finder ud af, at Kostpiloten alligevel ikke er noget for dig, får du alle pengene retur. Uden brok og kommentarer.

Målgruppe

Kostpilotuddannelsen kan bl.a. anbefales til dig, der er terapeut eller alternative behandler, og som har brug for den basale viden om kost og ernæring.

Eksamen og diplom

Når du har gennemført uddannelsen, modtager du et diplom via din e-mail, som dokumenterer, at du er "Kostpilot" fra Kostakademiet.

RAB-godkendelse og RAB-point

Flere brancheforeninger godkender Kostpiloten og den afsluttende skriftlige eksamen som kompetencegivende til fx 50 lektioners ernæringslære i forbindelse med RAB-godkendelse af hele din uddannelse.

Pris

Kostpiloten koster 5.997 kroner. Det svarer til ca. 1,5 måneds betaling på Kostakademiets 2-årige kostvejlederuddannelse.

Du kan også betale i rater.

Vil du gerne være kostvejleder senere?

Du får refunderet din fulde betaling på Kostpiloten, hvis du senere beslutter at uddanne dig til klinisk kostvejleder på Kostakademiet. Ja, du får faktisk hele beløbet refunderet, allerede når du tager 1. semester -Den Naturmedicinske Metode- som er fælles for uddannelsen til klinisk kostvejleder og vores søsteruddannelse tilheilpraktiker.

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Bliv Kostpilot
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Kostakademiet

Skovvejen 29
8850 Bjerringbro

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Bliv Kostpilot

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Bliv Kostpilot endnu. Bliv den første!
Åbent hus
august 2022
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11