Vis studentum.dk som: Mobile

COVID-19 - Er dit studievalg blevet påvirket? Svar på 3 lynhurtige spørgsmål

Webfilm Instruktør

Kort og Dokumentar Filmskolen
6 uger
Heltid
Private uddannelser
Lyngby

Om uddannelsen

instruktør

Lær at producere dine egne Webfilm

På Webfilm Instruktøruddannelsen lærer du at tilrettelægge, producere og redigere professionelle webfilm til dine egne projekter eller din virksomhed. Bliv undervist af branchens mest erfarne fagfolk og kickstart din egen karriere med dette 6 ugers intensive uddannelsesforløb. 


Dit udbytte af Webfilm Instruktøruddannelsen

Uddannelsen giver dig værktøjer og metoder til selv at udvikle dine idéer og producere dem. Du bliver i stand til at håndtere en optagesituation, beherske kamera-og klippeteknik og bliver fortrolig med de filmiske virkemidler. 

På uddannelsen til Webfilm Instruktør lærer du trin-for-trin at arbejde med alle relevante filmværktøjer. Det giver dig præcis de kompetencer der skal til, for at du efterfølgende kan lave din egen filmproduktion til online medier. Når du har afsluttet uddannelsen vil du dermed have lært alt det, som gør din næste produktion lettere, sjovere og endnu mere kvalificeret.


Indhold på uddannelsen

På Webfilm Instruktøruddannelsen undervises du af instruktører, klippere, kamerafolk med flere, som hver er specialister indenfor deres område af filmhåndværket. Undervisere som sætter deres viden og erfaring i spil og guider dig, så du udvikler de kompetencer, du har brug for.

Hovedformålet med uddannelsen er at gøre dig i stand til at tilrettelægge, producere og redigere dine egne professionelle online videoer. Dit fundament bliver at få den korte dramaturgi ind på rygraden. Du bliver oplært i kamera, lys, lyd og klipning.

Ved uddannelsens afslutning har du en instruktørs overblik og værktøjer til at eksekvere fra de mest kommercielle til de rent formidlende filmprojekter.

Eksamen og diplom

Ved uddannelsens afslutning har du styrket din værktøjskasse og lavet en afgangsfilm, som du får feedback på fra din underviser og medkursister. Ved gennemført uddannelse får du et kursusbevis. Først derefter kommer den virkelige prøve, når du tager dine nye færdigheder i brug og løser nye arbejdsopgaver.

Pris

Prisen for uddannelsen er 27.200 kroner ekskl. moms. 

Video

Få information

 

Kontaktinfo

Kort og Dokumentar Filmskolen

Blomstervænget 52
2800

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Webfilm Instruktør

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Webfilm Instruktør endnu. Bliv den første!
Åbent hus
juni 2020
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Du vil måske også være interesseret i: