Vis studentum.dk som: Mobile

Sundhed og idræt - HTX

Kold College
3 år
SU-godkendt
Heltid
Gymnasial uddannelse
Odense
august

Om uddannelsen

idræt

HTX - Sundhed og idræt

Brænder du for naturvidenskab med fokus på fysiologi, anatomi og bevægelse eller sundhedsvidenskab og medicin? Vores legeplads er laboratoriet, hvor vi undersøger, eksperimenterer og afprøver naturvidenskabelige arbejdsmetoder i praksis.

Din studieretning - biotek og idræt

Dine studieretningsfag er Bioteknologi A og Idræt B.

Bioteknologi handler om, hvordan biologiske systemer kan udnyttes teknologisk. Faget giver et solidt teoretisk grundlag inden for spændende emner som: kroppens opbygning og funktion, genetik og genteknologi, sex, stoffer og steroider, naturen og dyrs fantastiske tilpasninger til overlevelse i ekstreme miljøer.

I Idræt bevæger vi os gennem en bred vifte af idrætsdiscipliner og træningsformer: spil med bold og ketcher, vandaktiviteter og friluftsliv, teambuilding og mental træning, styrke og kondi. Du får god brug for din biologiske viden og lærer om idræt i et sundhedsmæssigt og kulturelt perspektiv.

2 gange om ugen har du mulighed for at deltage i morgentræning. Du kan enten bruge tiden i din egen klub, eller du kan være med skolens morgentræning – fx svømning, tennis, løb, yoga, klatrehal – eller vi hygger i køkkenet med sund morgenmad.

idræt

Det sociale på Kold Tekniske Gymnasium

Vi er et mindre  gymnasium, og det betyder, at de fleste kender hinanden. Du kommer til at få venner på tværs af alle årgange. Vi holder fester og fredagscaféer og har en masse andre sociale aktiviteter, som vi håber du har lyst til at deltage i.

I løbet af de 3 år på gymnasiet får du mulighed for at komme med på faglige og sociale studieture i Danmark og i udlandet. Vi opfordre til at alle vores elever tager med på studieturene og gør opmærksom på at studieturen i 2.g er obligatoriske for alle vores elever.

Eksamen og diplom

Studentereksamen.

Varighed og struktur

Uddannelsens varighed er 3 år. I de første 3 måneder går du i grundforløbet hvor du bliver præsenteret for mange af de fag du skal møde i gymnasietiden og du får en grundig introduktion til de forskellige studieretninger. Ved afslutningen af grundforløbet vælger du studieretning.

Kontaktinfo

Kold College

Landbrugsvej 55
5260 Odense S

 Vis telefonnummer

Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Sundhed og idræt - HTX endnu. Bliv den første!