Skov- og Naturtekniker

Kold College
SU-godkendt
Heltid
Erhvervsuddannelse
Odense
Kontakt for startinformation

Introvideo til landmand

Om uddannelsen

naturtekniker

Uddan dig til Skov- og Naturtekniker hos Kold College

På skov- og Naturteknikeruddannelsen lærer du at tage hånd om det praktiske arbejde – til gavn for hele økosystemet. Du trimmer og passer skoven, så mennesker kan få en god oplevelse af at komme her. Men du fælder også træer, som du måler op og skærer i stykker. Du former og høster juletræer, og du vedligeholder skovens veje og grøfter.

Som Skov- og Naturtekniker brænder du for skoven og livet i den. Du er klar til at tage fat, elsker at være i det fri hele året og holder af lydene, duftene og mulighederne i naturen.

Det lærer du på uddannelsen til Skov- og Naturtekniker

Du lærer at plante, passe og pleje træer. Og du lærer at planlægge arbejdet og vedligeholde motorsaven og dine andre redskaber, så du kan fælde træer på en sikker måde. Med viden om biologi, økologi, miljø og naturnær skovdyrkning får du forståelse for skovens følsomme økosystem.

Undervisningsform

Hos os er et undervisningssted ikke bare en række stole. Det kan lige så godt være en skov, en mark, et væksthus eller en stald. På skolen har vi alt det udstyr, der er nødvendigt i skoven – og en bus, som kan bringe os ud i omegnens skove, hvor meget af undervisningen foregår. Undervejs vil du naturligvis også tage et traktorkørekort.

I løbet af uddannelsen skal du i praktik. Vi støtter dig i din søgen efter en god praktikplads, og du kan tage en del af din praktikperiode i udlandet.

Ansøgning og adgangskrav

For at blive optaget på uddannelsen til Skov- og Naturtekniker skal du have bestået 9. eller 10. klasse eller tilsvarende med karakteren 02 i Dansk og Matematik.

Kontaktinfo

Kold College

Landbrugsvej 55
5260 Odense S

 Vis telefonnummer

Video

Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Skov- og Naturtekniker endnu. Bliv den første!
Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9