Vis studentum.dk som: Mobile

Start din fremtid som frisør på Københavns Frisørskole

Går du med en drøm om at blive frisør? Gennem mere end et årti har Københavns Frisørskole uddannet frisører med afsæt i en filosofi om at træning og øvelse er nøglen til succes. Som frisørelev på¨skolen vil du derfor først og fremmest udvikle dit kreative talent med kam og saks i hånden gennem arbejdet med skolens brede udbud af modeller med mange forskellige hårlængder og hårtyper.

Den praktiske undervisning i salonen krydres med teori om alt fra hårets biologi, produktkendskab og arbejdsmiljø til de forskellige teknikker inden for klip, farvning og permanent. Al undervisning tager afsæt i de nyeste trends, og du får en intensiv frisøruddannelse, der vil booste dine karrieremuligheder og give et perfekt afsæt for din fremtid som frisør.

Start din fremtid på Københavns Frisørskole

Tag din frisøruddannelse eller dit frisørkursus aften eller dag - eller i Aarhus

Som frisørelev på Københavns Frisørskole er dine muligheder mange. Uanset om du går efter en komplet frisøruddannelse, der klæder dig på til at gå direkte ud i dit første job, eller et introduktionskursus til frisørfaget, kan du følge undervisningen på fuld tid om dagen eller deltid om aftenen. Det giver dig mulighed for at uddanne dig til frisør på en måde, der passer ind i din livssituation.

Alle forløb kan tages på den af frisørskolens afdelinger, der passer dig bedst. Vælg mellem frisørskolen på Vesterbro, Frederiksberg eller i Valby. Nu kan du også tage den anerkendte frisøruddannelse og de kortere frisørkurser der, hvor Latinerkvarteret møder Strøget, Bispetorv og Immervad på Københavns Frisørskoles afdeling i Aarhus.

Genopfrisk dine kompetencer som frisør med et kursus

Er du allerede frisør, og har du været væk fra faget i en periode? Så er et skræddersyet genoptræningskursus for frisører måske noget for dig. Her bliver du opdateret inden for tidens modetendenser og arbejdet i salonen. Du kan følge kurset aften eller dag, og undervejs bliver du trænet i de nyeste trends og teknikker inden for både klipning, farvning og permanent. Det giver dig et solidt afsæt for nye karrieremuligheder som frisør.

Vil du lære fra branchens bedste frisører og hårstylister?

Neden for kan du klikke dig videre i oversigten og finde den frisøruddannelse eller det frisørkursus, som matcher dine behov og fremtidsønsker. Fælles for dem alle er, at du lærer fra topprofessionelle frisører og hårstylister, der bl.a. har arbejdet for L'Oreal og Dennis Knudsen. Det er din garanti for en frisøruddannelse på internationalt niveau.

Kontakt Københavns Frisørskole allerede i dag og få hjælp til at vælge den rette frisøruddannelse for netop dig!


Vis alle uddannelser fra Københavns Frisørskole

Uddannelser

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Københavns Frisørskole og høre mere om deres uddannelser.

Kontakt

Københavns Frisørskole

Vesterbrogade 28, 1 th
1620 København V

 Vis telefonnummer
www.kbhfrisoerskole.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Københavns Frisørskole

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer

Der er ingen evalueringer af Københavns Frisørskole endnu. Bliv den første!