Vis studentum.dk som: Mobile

Hvordan bedømmer tidligere elever København & Aarhus Akupunkturskole?

Gennemsnit 5

Baseret på 9 evalueringer

Johnnie Pedersen
Som nuværende elev på skolen kan jeg kun varmt anbefale denne uddannelse og dette uddannelsessted. Det er yderst kompetente lærere som sørger for en uddannelse der virkelig dækker hele akupunkturfaget både praktisk og teoretisk. Undervisningen foregår i et super skønt miljø og med fokus på hver enkelt elev. Denne uddannelse vil med sikkerh...
Vis alt
Maria Thaulow
En super kompetent uddannelse på højt fagligt niveau. Skønne medstuderende og dejlige omgivelser
Munna Hoffmann-Jørgensen
Jeg har mødt stærk kompetent lærere, der med passion og hver deres personlighed og ekspertise har løftet undervisning til et højt niveau.
Trine Rold
Meget praktisk orienteret, hvilket var super fedt. Nicholas er meget kompetent
Christina Skov
Stor anbefaling herfra. En top dygtig og engageret underviser. Dejligt miljø. Meget praktisk. I det hele taget et meget givende kursus.
Johnnie Pedersen
På skolen i København hvor jeg i øjeblikket er elev på akupunkturuddannelsen er der et højt fagligt niveau i et meget rummeligt miljø. Det gør det spændende og sjovt at uddanne sig - og der bliver tilbudt læring på er højt fagligt niveau med super dygtige lærere. Kom og start din personlige rejse i kinesisk medicin og udvid dit syn på verden o...
Vis alt
Sofie Petersen
Super informativt og lærerigt kursus, med en god fordeling af teori og praksis. Jeg vil klart anbefale det til alle der interesserer sig for eller arbejder med smertebehandling.
Anja Madsen
Super god uddannelse. Højt fagligt niveau. Kan varmt anbefales.
Mette
Super spændende kursus med effektive resultater, der giver lyst til at vide mere om akupunkturens verden.

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide