Pernille

"Den helt store forskel for mig efter Reiki-kurset har været, at jeg er blevet bedre til at mærke mig selv og mine grænser, jeg er blevet bedre til at sige fra, og mærke mine behov. Hvor jeg før kurset kørte mig selv for hårdt, var små stresset hele tiden, ville gerne nå både rengøring, vasketøj, aftensmad, være social med familie og venner, være perfekt til mit arbejde, nå at træne flere gange om ugen, lave sund mad fra bunden osv osv, i dag er jeg langt mere bevidst om hvad jeg kan nå på den tid jeg har til rådighed, jeg har fået helt anden forståelse af hvad jeg har brug for, og hvor meget min krop kan klare før jeg blir kørt for træt. Jeg vælger de ting fra som i virkeligheden ikke betyder alverdens, og bruger så tiden på det der er godt for mig, og som gør mig glad og fylder mig med velvære, det kunne feks være selvhealing, mindfullness, træning der blir tilpasset efter tid og energi, hygge med familien osv. 
Det bedste ved kurset har været, at jeg har kunnet lære i mit eget tempo. Jeg er ikke den type der bryder sig om at række hånden op og spørge om hjælp i fælles undervisning, jeg har kunnet fordybe mig i emner hvis jeg har været i tvivl,  og mulighed for at se dine videoer igen og igen hvis der har været brug for det, og læse undervisnings materialet igennem så mange gange jeg har haft brug for det. Jeg har også været i kontakt med dig flere gange undervejs, og det har været super godt.

Det klart en fordel at jeg har  undervisningsmateriale lige ved hånden hvis jeg får brug for at repetere et bestemt emne, eller kigge videoen igennem om selvhealing og blive mindet om hvorfor det er så vigtigt at fortsætte med at arbejde med sig selv efter de 21 dages udrensning. Jeg vil anbefale alle der har brug for at fordybe sig i eget tempo at tage kurset. Det er klart også en fordel at man kan læse/se videoer når man har tiden og ikke være afhængig af at møde op et bestemt tid på et bestemt tidspunkt.

Jeg kan varmt anbefale dit fantastiske kursus til alle der har lyst til at lære om healing. Du er en super dygtig og ikke mindst rolig underviser. Du komplicerer ikke tingene, og forklarer på en måde der er let at forstå. Dit print ud materiale er helt perfekt og let læseligt. Jeg har fået meget mere ud af kurset end jeg havde forventet."
Læs mere om Reiki-healer - online

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med Klinik for Selvhelbredelse
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide